COMPARTEIX

Recomanacions
9 DE GENER per TRESC
Ara que han passat les festes nadalenques, la clatellada de gener no et deixa dormir a les nits? No pateixis! Des del TRESC, et proposem cinc plans culturals molt assequibles que ens encanten i sabem que et faran gaudir i oblidar els acudits del teu cunyat! 
 
 Lo nuestro estaba cantado

Lo nuestro estaba cantado

Primera parada: Aquitània Teatre. ‘Lo nuestro estaba cantado’ omplirà d’eufòria la platea d’aquesta sala amb un musical que aposta pel talent nacional i innovador que parla de la història d’un divorci que “estaba cantado”. Una producció d'aparença senzilla, però amb uns divertidíssims girs dramàtics inesperats que et sorprendran. Protagonitzada per Rocío Madrid i Jaume Casals, i amb la participació sonora del gran Carlos Latre, no podràs deixar de cantar amb aquesta joia de musical!

 Rèquiem de Mozart

Rèquiem de Mozart

Ets un o una amant de la música clàssica? El 13 i 14 de gener tens l’oportunitat de sentir ‘Rèquiem’ de Mozart al Palau de la Música Catalana de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Madrigal. És una de les peces més famoses del compositor i músic austríac. Sota la direcció de Carlos Ágreda, aquesta producció dona vida a la icònica obra estrenada al segle XVIII. Prepara el teu millor outfit per anar al Palau i acompanya’ns!

 Gordas

Gordas

Sempre és un bon moment per una bona comèdia. Mara Jiménez (@croquetamente__) i Teresa López (@teresalopezcerdan) protagonitzen aquesta divertida obra assaonada amb fina ironia i molt d’humor que torna, per segona vegada, al Teatre Condal. Un munt d’elements que semblen no tenir cap unió com dues monges, Satanás, o una lesbiana convertida per força, agafen sentit en aquesta comèdia sobre la fama, la religió, l'amor, l'amistat i el físic. Una obra que lluita per trobar aquell espai que la societat ha decidit limitar. Dues 'gordas' que fan de 'gordas', però que poden ser-ho tot! T’ho perdràs?

 Literat Tours: El Barri Gòtic, la Barcelona Maçònica o Cuina i societat a la Barcelona medieval

Literat Tours: El Barri Gòtic, la Barcelona Maçònica o Cuina i societat a la Barcelona medieval

Si després de tants dinars i reunions familiars necessites un pla per desconnectar, tenim l’opció perfecta! Literat Tours ens porta tres rutes per Barcelona on t’explicaran tots els secrets i històries de la ciutat. D’una banda, un passeig pel Barri Gòtic on podràs descobrir els seus monuments i el passat medieval de la ciutat comtal. D’altra banda, una excursió per la Barcelona Maçònica, on aprendràs a veure els símbols ocults i secrets de la maçoneria. I per últim, una ruta per la Barcelona medieval, on descobriràs les tradicions de l’època. Tres recorreguts molt especials que t’aproparan a la ciutat i et submergiran en la seva riquesa històrica. 

 Cualquiera menos tú

Cualquiera menos tú

Si prefereixes el cinema, et proposem 'Cualquiera menos tú', un film dirigit per l'estatunidenc Will Gluck. Una comèdia trepidant protagonitzada per Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) dos joves que semblen la parella perfecta, però després d'una increïble primera cita passa una cosa que refreda la seva forta atracció, fins que es troben inesperadament en un casament a Austràlia. A partir del 19 de gener a qualsevol Cinesa i Ocine, no t'ho perdis!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES