COMPARTEIX

El Nadal és època d’alegria i felicitat, de menjar (i beure) molt, d’estar amb la família i de retrobar-se amb aquells amics que temps que viuen fora i ara tornen al poble per passar les festes. Però des del TRESC volem donar-te l’oportunitat de que aquest Nadal, també, et trobis amb les teves germanes preferides, la Judit i la Meritxell Neddermann, en la seva versió més dolça i íntima.

Les  maresmenques presentaran el proper dijous 14 de desembre al Casino Aliança del Poblenou el seu disc nadalenc ‘Present’ (publicat conjuntament al 2019) en una nova edició del Concert de Nadal del TRESC. Que després de l’èxit de l’any anterior amb el sold out de les dues dates disponibles per a gaudir de la Clarence Bekker Band a la sala Jamboree 3, enguany aposta per un format ampliat però no per això menys familiar.  En altres edicions, el concert ha pogut contar amb una selecció del més variada que inclou des de propostes com la de la companyia Broadway Acapella fins al grup soul de les Sey Sisters. I aquest any, la cosa torna a anar de família.

La petita de les germanes, la Judit, va publicar el seu primer disc l’any 2014 titulat ‘Tot el que he vist’ i des d’aleshores s’ha fet un lloc important dins del sector de la música a Catalunya. Entre el seu repertori hi trobem cançons com ‘Vinc d’un poble’, dedicada al seu poble natal Vilassar de Mar, ‘Tu’ o ‘Gotta be patient’, en col·laboració amb Stay Homas. A més, va ser l’encarregada de músicalitzar l’adaptació teatral de ‘Canto jo i la muntanya balla’ (feina amb la qual va guanyar el Premi Butaca a millor composició musical).

Per altra banda, la Meritxell Neddermann acaba de publicar l’album ‘Suelta’, un disc en el que barreja català; castellà;  i, fins i tot, anglès; i  en el qual s’hi troben cançons com ‘Restaurante en el mar’ o ‘Las Vegas’. 

Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor, però que al llarg del recorregut han conegut paratges diferents. L’esdeveniment serà una oportunitat màgica per escoltar les nadales de sempre amb un arranjament únic, així com una peça original que et farà redescobrir la màgia del nadal. 


Un regal de Nadal que volem que et regalis a tu i a la teva família per gaudir, plegats, d'una vesprada única!


per  Farners Burguera

ÚLTIMS ARTICLES