COMPARTEIX

Notícies
5 D’OCTUBRE DEL 2023 per Farners Burguera

Tot i que la calor d’aquestes últimes setmanes pugui enganyar, el moment fatídic que amb l’himne d’aquest estiu tant hem demanat que no arribes, s’ha convertit en una amarga realitat: S’ha acabat l’estiu. Però al TresC sabem que la música (al metro, a l’oficina, al gimnàs, o allà on es pugui) sempre ajuda a amenitzar i alegrar les hores, els dies i la vida. I tot i que, ja feia quatre o cinc nits -o potser fins i tot més- que el +QueMúsica no hi era, després d’un estiu d’aturada, el pròxim 17 d’octubre tornarà (com ha tornat la rutina) una nova edició d’aquesta trobada musical, aquest cop als Cinemes Girona on el grup Mishima presentarà el seu nou videoclip. 

 

Durant el curs passat, artistes com els deixebles de Manel, La Ludwig Band; la cantant d’indie pop Carlota Flâneur o els torellonencs de Dan Peralbo i El Comboi, van pujar a l'escenari del +QueMúsica per compartir la seva música i confidències amb els assistents. Un format que combina l’entrevista i música en directe i aconsegueix apropar al públic els seus artistes preferits, i viceversa. Cada trobada és una oportunitat única per entendre de què parlen totes aquelles cançons que et tenen captivat des del primer moment, descobrir novetats i conèixer més enllà de l’alter ego d’artista a tots aquells músics que sonen a les nostres emissores diàriament. 

 

David Carabén, per alguns la veu més sexy de Catalunya, amb el seu grup Mishima serà l’encarregat de donar el tret de sortida a aquest nou curs. La banda presentarà el videoclip de ‘Mia Khalifa’ (la cançó del seu darrer àlbum!), que ha dirigit Artur Tort i que protagonitzen Carabén amb la seva parella Flora Saura. Una cançó que vol fer veure l’estrany triangle que formen la mentida, l’amor i la mort, i que serà el primer videoclip del seu darrer disc que va sortir ara ja farà més d’un any i mig.  

 

Aquesta serà la primera edició de molts +QueMúsica  que estan per venir aquest pròxim any, però fins que s’anunciïn la resta ja es poden reservar les invitacions pel dia 17. I per anar ben preparats per l’ocasió, de deures queda portar ben estudiat el darrer disc dels barcelonins: L’Aigua Clara

 

Us hi esperem a tots!

 

per  Farners Burguera

ÚLTIMS ARTICLES