COMPARTEIX

Hi ha festivals que superen les barreres de l'exhibició musical, hi ha festivals que, més enllà de l'experiència de la música en viu, transmeten sentiments que no són equiparables a cap altra sensació. A còpia d'anys formant part de les nostres vides s'han convertit en cita indispensable any rere any. Aquest és el cas de l'ALMA · Festival Jardins Pedralbes, la nova proposta de la promotora Concert Studio.

Durant aproximadament dues setmanes, el festival comptarà amb una cuidada selecció de prestigiosos artistes nacionals i internacionals, seguint la línia del festival que es realitzava als jardins del Palau Reial de Pedralbes. Un any més, gaudeix del Festival amb més "ànima" de l'escena nacional. Et portem a l'Alma · Festival Jardins de Pedralbes amb una programació de luxe:

 

 Soft Cell

Soft Cell

El duo de synth-pop Soft Cell és conegut globalment per la seva exitosa versió de 1981 de `Tainted love' de Gloria Jones en convertir la melodia pop-soul original en una inquietant cançó elctrónica. Els seus integrants, el cantautor Marc Almond i el productor i multiinstrumentista Dave Ball, es van unir a Anglaterra a la fi dels anys setanta. Van llançar quatre àlbums que van arribar al Top 20 del Regne Unit entre 1981 i 1984, abans de seguir carreres musicals separades. 

 Chris Isaak

Chris Isaak

El californià Chris Isaak és el referent atemporal del rock més íntim i seductor. Al llarg dels seus més de tres dècades de carrera, el vocalista, compositor i actor ocasional, ens ha regalat èxits com "Baby Did a Bad, Bad Thing", "Somebody's Crying", ¿Blue Hotel" o el magnètic i inconfusible 'Wicked Games'. En el seu directe, Isaak repassarà tots els hits de la seva trajectòria i ens farà rememorar els clàssics inclosos en "Silvertone" (1985), "Heart Shaped World" (1989), 'San Francisco Days" (1993) o "Forever Blue" (1995), entre altres.

 Anastacia

Anastacia

Anastacia, la mega veu darrere d'èxits massius que inclouen multiplatins com 'I'm Outta Love' i 'Left Outside Alone', és una de les veus més recognoscibles del nostre temps. És la primera gira d' Anastacia des de 2018 i presentarà el seu setè àlbum d'estudi, 'Evolution'. Anastacia posseeix una de les veus més reconegudes del nostre temps i oferirà al seu públic un xou únic que no deixarà indiferent a ningú. És una de les estrelles més brillants de les últimes dècades.

 LP

LP

Sense limitacions de gènere, la cantautora multiplatí, amb més de 3 mil milions de reproduccions, ha creat un so poderós i una devota comunitat de fans. El canal de YouTube d'LP rep actualment més d'1 milió de visites al dia i les seves cançons són reproduïdes per més de 7 milions d'oïdors mensuals a tot el món. Les seves lletres soulful poden revelar una veritat íntima i al mateix temps aixecar-te el dit amb arrogància.

 Fito Paez

Fito Paez

Reconegut com un dels músics amb major projecció de l'Argentina, Fito Paez és un referent en majúscules del rock nacional al país dels tangos. Les seves quatre dècades de trajectòria deixen després de sí un sense fi d'èxits monumentals carregats de màgia, política i amor. A la seva esquena carrega una motxilla plena de sold outs en els escenaris més importants de Llatinoamèrica, on el seu art és una institució. Més de 3.500.000 de discos venuts, gairebé trenta discos i més de deu premis Grammy reafirmen la carrera musical irreprotxable de Fito Paez. El seu directe promet posar-nos els pèls de punta amb himnes com: "Mariposa Tecknicolor", "11 y 6", "El Amor después del amor" o "Al lado del camino".

 Los Palmeras + Chico Trujillo + Guacamayo Tropical DJ's

Los Palmeras + Chico Trujillo + Guacamayo Tropical DJ's

Els ritmes tropicals i caribenys seran els protagonistes indiscutibles a la festa del Dia de l'Amic. Per la seva banda, Los Palmeras, trauran tota la seva cúmbia santafesina a relluir i ens cantaran els èxits dels seus més de 50 anys de trajectòria: "Cumbia Luna", "Ayer, Hoy y Siempre", "Voló la Paloma" o el seu gran hit "El Bombón Asesino", de l'àlbum "Un Sentimento". Per celebrar aquest mig segle d'història, l'agrupació arrencava el 2022 amb el seu tour "La Ruta del Oro" omplint estadis a Llatinoamèrica i propagant tota la seva marxa allà on trepitgen. 

 Zahara + Delaporte

Zahara + Delaporte

La Puta Rave va néixer amb PUTA, però s'ha convertit en un format en el qual ha estat possible crear un espai d'expressió i reivindicació, de música i ball, però també de reflexió. La Rave seguirà amb Zahara al llarg dels anys i conviurà amb les seves altres propostes com el acustiquísimo. La rave és una cosa viva, que anirà mutant, es nodrirà de la música que Zahara vagi fent, però també de la que estigui escoltant, sentint, amb la qual vagi connectant en aquell moment.

 Gustavo Santaolalla

Gustavo Santaolalla

"Desandando el camino" és un viatge per la vida de Gustavo Santaolalla a través de la seva música. Des d'Arco Iris, la seva primera banda a l'Argentina, fins a Bajofondo, el grup de electro-tango guardonat amb diversos Latin Grammy.

Un recorregut que inclou les oscarizadas bandes sonores de les pel·lícules "Brokeback Mountain" i "Babel", així com la música del destacat videojoc i recentment estrenada sèrie de HBO, "The Last Of Us".

 Jacob Collier

Jacob Collier

No és freqüent que un es trobi amb una imaginació amb la profunditat de la de Jacob Collier. Molts ho consideren un dels músics més innovadors de la seva generació. En 2012, els vídeos de YouTube fets per ell mateix van aconseguir un estatus llegendari en el món de la música, rebent els elogis de celebritats com Herbie Hancock, David Crosby, Steve Vai i Quincy Jones, qui dirigeix a Jacob fins al dia d'avui. L'àlbum debut de Jacob, In My Room, creat completament a l'habitació de casa seva, va obtenir dos GRAMMY.

 M-Clan + Seguridad Social

M-Clan + Seguridad Social

M-Clan surt de nou el 2022 a la carretera amb forces renovades i després de la seva exitosa gira en duo acústic. En aquesta ocasió, la banda murciana liderada per Carlos Tarque i Ricardo Ruiperez, recuperen la seva banda per interpretar en format elèctric els grans èxits. - D'un somni banyat per les aigües del mediterrani neix Seguridad Social, de l'afany i la curiositat d'un jove Valencià per fer alguna cosa gran, d'una aposta per una vida plena de creativitat i passió. Així doncs, perdut en el seu somni, José Manuel Casañ emprèn al maig de 1982 un llarg camí dedicat a la música i avui dia són 40 anys de molta feina feta i èxits que han estat himnes del nostre país. José Manuel Casañ, compositor, líder i veu de Seguretat Social, ha experimentat amb diferents tipus de música. Als seus començaments ens deixa clar que el punk podia tenir característiques pròpies i de mica en mica va unint altres estils, passant des de l'ska a la salsa, introduint nous instruments, com posteriorment amb el reggae i el rock-soul, tot plegat per acabar en un estil propi.

 Bastille

Bastille

Al llarg de més d'una dècada, el so únic de Bastille, aquest pop cinematogràfic i melancòlic que emmascara les desolades realitats reflectides a les seves lletres, ha connectat amb el públic de tot el món. El 2023 marca el 10è aniversari de l'àlbum debut 'Bad Blood', que va conquerir les llistes d'èxits. Per celebrar el seu llançament, la banda va anunciar una sèrie d'espectacles puntuals molt especials aquest estiu, donant als fans l'oportunitat d'escoltar l'àlbum en directe al costat d'altres favorits dels fans. Amb més d'11 milions de discos venuts, 6 singles del top 40 del Regne Unit i 1.700 milions de visualitzacions de vídeos, Bastille continua sent una de les bandes més reproduïdes del món.

 Toquinho & Camilla Faustino

Toquinho & Camilla Faustino

Toquinho és un dels màxims exponents de la música brasilera. L'artista ha arribat a milions de cors al llarg de la seva gran trajectòria. Ha format part de grups icònics de la música popular del Brasil com La Fusa, juntament amb Vinicius de Moraes, i ha fet col·laboracions amb llegendes com Jobim, Chico Buarque i Elis Reina.

 Guitarricadelafuente

Guitarricadelafuente

Molts són els elements d'Álvaro Lafuente que remeten a les seves arrels, començant pel diminutiu del seu nom artístic, que flueix des del poble aragonès dels seus avis. O aquesta inseparable guitarra acústica que també li va batejar. Amb el seu primer llarg, `La cantera, Guitarrica es renova i sona melancòlic però feliç, convençut com està que una cosa no està renyida amb l'altra. Mescla un pandero de peñaparda amb sintetitzadors, passa del bombo legüero a la seva pròpia i peculiar guitarra i agita a Labordeta amb Bon Yver. Les seves peces sonen actuals, però encaixen amb la tradició en un puzle amb vocació d'obra selecta.

Goran Bregovic + Balkan Paradise Orchestra

Goran Bregovic + Balkan Paradise Orchestra

Reconegut internacionalment per ser l'autor de les bandes sonores de diverses pel·lícules de fama mundial, Bregovic és un dels compositors més importants de la regió balcànica. La seva producció barreja sons del folklore tradicional amb rock, música búlgara i altres estils musicals. I això és precisament allò que el converteix en un compositor tan diferent i especial. 

 

Encara t'ho estas pensant, gaudeix del teu descompte, aquí!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES