COMPARTEIX

Notícies
5 D’ABRIL DEL 2023 per Aida Carrasco

Emma Vilarasau i Dafnis Balduz tornen a donar vida als dos personatges que van enamorar al públic i a la crítica la temporada passada. Torna ‘L’Oreneta’, la reivindicació de l'amor lliure, l'exploració de les conseqüències de l'odi i la cerca d'estratègies per sanar col·lectivament. Després de commoure a més de 23.000 espectadores i espectadors, ‘L’Oreneta’ torna per a niuar a La Villarroel a partir del 6 d'abril.

 

El gran èxit neix com a resposta directa a la violència terrorista, inspirat en l'atemptat islamista i homòfob que va posar fi a la vida de 50 persones en un bar gai de Miami l’any 2016. El text ens acosta a tots aquells llocs colpejats per l'horror a través d'una història on la llum es deixa veure entre les esquerdes del dolor. Una professora de cant rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. La cançó triada, ‘L’Oreneta’, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls d'un passat més comú del que creuen.

 

El dramaturg Guillem Clua firma aquí un text reivindicatiu en forma de crit d'alerta i al·legat contra el terror i la intolerància, que li va valer el Premi Butaca a la millor autoria original. A aquest se li van sumar els Butaca a millor direcció per Josep Maria Mestres, el de millor actor, millor actriu i millor espectacle teatral, alçant-se com a la gran triomfadora de la temporada.

 

Tant l’afilat text de Clua, com l'acurada direcció de Maria Mestres i les magnètiques interpretacions d'Emma Vilarasau i Dafnis Balduz han convertit ‘L’Oreneta’ en una de les reprogramacions més esperades!

 

Aconsegueix les teves entrades amb descompte aquí!


per  Aida Carrasco

ÚLTIMS ARTICLES