COMPARTEIX

El dia 21 de febrer d’aquest any 2023 passarà a la història del TRESC com l’exitosa estrena del Primera Fila; un nou cicle que busca apropar a artistes i personalitats de la cultura amb els nostres socis. L’esdeveniment es va dur a terme a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i va estar acompanyat de molts riures i barra lliure.

El cicle s'ha batejat amb aquest nom per fer referència a la proximitat que hi ha entre les persones entrevistades i espectadors, trencant barreres i creant un ambient familiar. L'estrena va estar acompanyada de totes aquestes sensacions gràcies al nostre primer convidat estrella: en Joan Pera, un actor amb una llarga trajectòria en el món de la comèdia que va quedar plasmada amb la facilitat amb la qual va fer riure a tots els assistents. Tot i ser una vetllada regnada per l’humor, Pera va aconseguir entendrir el cor dels presents parlant sobre la seva estima per l’ofici i pel seu públic.

David Sabaté va ser l'encarregat de conduir la sessió, repleta d'anècdotes sobre la vida del comediant i sobre la seva trajectòria. L'humorista va compartir amb els concurrents de la sala com ha viscut ser la veu oficial de Woody Allen. "Ha estat la meva sort i la meva ruïna", explicava, fent referència a les oportunitats que havia guanyat i perdut per haver doblat al famós actor i director estatunidenc. Compartia també vivències sobre la seva família, amb espectadors i inclús sobre la seva infància, que van ajudar a apropar a Joan Pera amb tots els assistents, que un cop acabada la sessió, van tenir l'oportunitat de xerrar personalment amb ell.

S'hi va afegir a la vetllada la possibilitat de guanyar dues entrades exclusives per veure "Júnior", l'obra dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt que protagonitza Joan Pera i que bromeja sobre la vellesa i les bogeries del nou jovent.

Finalment, i després d'haver passat un vespre de dimarts ben diferent, el públic va marxar a casa amb la galeria plena de fotografies i el record d'una experiència de 'Primera Fila' amb un dels intèrprets més estimats de casa nostra, un èxit rotund de l'inici del Primera Fila.

Si no vas poder assistir, el cicle continua amb la participació del guionista, dramaturg, director d’escena i periodista Guillem Clua. Reserva aquí les teves invitacions pel dia 21 de març!

 


per  Adrià Peris

ÚLTIMS ARTICLES