COMPARTEIX

Recomanacions
29 DE SETEMBRE DEL 2022 per Adrià Peris

Ets un apassionat del cinema? Gaudeixes del gènere fantàstic? No saps què fer del 6 al 16 d’octubre? Per fi arriba la nova edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya; Sitges 2022.

Si encara no t’han donat prou calfreds, això segur que ho farà. Pots fruir de les següents projeccions, i algunes altres, amb un 50% de descompte en ser soci del TRESC. Totes les pròximes sessions tenen una reducció del 10% a la totalitat del seu preu.

Des de la Comunitat de Cultura proposem aquests quatre films amb dones com a actrius principals, així que agafa les crispetes i pren atenció a aquestes novetats cinematogràfiques:

 CERDITA

CERDITA

Laura Galán dona vida a la Sara, una adolescent obesa que pateix burles i vexacions constants per part d’unes noies del seu poble. La Sara oscil·la entre salvar-les o fer-les patir quan és l’única que sap qui les ha segrestat.

L’òpera prima de Carlota Pereda aconsegueix regirar l’estómac de l’espectador i atacar directament a la seva moralitat. Fins a quin punt està bé fer el correcte?

 RESSURRECTION

RESSURRECTION

Qui és el David? Per què ha tornat a la vida de la Margareth? Què va fer-li fa vint anys? Per-què vol mantenir-lo tan allunyat?

Totes aquestes preguntes neixen en veure aquest film d’Andrew Semans. Un autèntic thriller psicològic protagonitzat per Rebecca Hall que fa pensar, pensar, pensar i suar.

 LA PIEDAD

LA PIEDAD

Eduardo Casanova torna amb la seva excentricitat amb una història maternofilial. La cara més obscura de la Lili apareix quan li diagnostiquen càncer al seu fill, amb qui comparteix una relació de dependència extremament profunda.

El llargmetratge, conduït per Ángela Molina, indaga els aspectes més negatius de la maternitat.

 LES CINQ DIABLES

LES CINQ DIABLES

Imagina que una olor pogués fer renéixer els teus pitjors traumes, despertar els teus records més obscurs i revelar els teus secrets.

La Vicky és una nena amb el do de l’olfacte estranyament desmesurat, que s’obsessiona amb l’olor de la seva mare i que rebutja el de la seva tieta. Sally Dramé, Adèle Exarchopoulos i Swala Emati tenen els rols principals d’aquest desconcertant film.

Consulta, escull i reserva les sessions a la web del TRESC. Tria quines pel·lícules seran les protagonistes dels teus malsons! Afanya’t! Les entrades volen.


per  Adrià Peris

ÚLTIMS ARTICLES