COMPARTEIX

Al TRESC estem de celebració, presentem una nova activitat i t’hi volem convidar! “Entre Línies” és una jornada de xerrades al voltant de la literatura i l’esport que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el dissabte 1 d’octubre.

Digues: què és la primera cosa que et ve al cap quan penses en la literatura i l’esport convivint en un mateix espai?

Potser el primer pensament que t’apareix és que llegir mentre jugues un partit de pàdel és combinació segura pel desastre. Però tranquil·litat, que no és aquest tipus de relació entre els dos àmbits el que volem fer al TRESC!

Perquè... i si penses en històries apassionants del món de l'esport? Històries que voldries llegir, que t’agradaria conèixer, que t’agradaria que t’expliquessin; històries que et fan sentir com la protagonista, capaç de guanyar un or a les olimpíades. Històries de superació personal, biografies exemplars, retrats de les caigudes en el desastre o en la conquesta de l’èxit més absolut.

Durant la tarda del dissabte 1 d’octubre obrirem les portes de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a aquestes històries que ens fan vibrar. Ens acompanyaran periodistes, escriptores i professionals esportius que, arrel de converses disteses i properes, ens permetran conèixer de prop diverses àrees del món esportiu.

Si no et vols perdre aquesta jornada, reserva les teves entrades aquí!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES