COMPARTEIX

Com cada estiu des de fa 15 anys, el Festival Sons del Món acollirà a centenars d'entusiastes de músiques diverses, sons de tots els temps i noves expressions culturals. En aquesta edició 2022, artistes de rock, soul, folk i alguns clàssics de totes les èpoques pujaran a l'escenari de la Ciutadella de Roses, des del 22 de juliol al 7 d'agost. Descobreix-los aquí!

 

  Andrés Calamaro

Andrés Calamaro

Divendres 22 de juliol - 22:00h

El músic argentí arribarà a la Ciutadella de Roses amb el seu Tour 22 i un nou disc recentment editat, ‘Déu Els Cria’ (2021), on va incloure col·laboracions amb Julio Iglesias, Raphael, Alejandro Sanz, Mon Laferte, entre altres. No obstant això, el seu concert serà una altra oportunitat per a escoltar èxits com “Sin documentos” o “Flaca”.

https://www.tresc.cat/f/76992/andres-calamaro-sons-del-mon/

 Ben Harper & The Innocent Criminals

Ben Harper & The Innocent Criminals

Dissabte 23 de juliol-  22:00h

El seu recorregut pel soul, el blues, el reggae i el rock ha estat molt ampli, però sobretot se l'ha identificat com un músic de folk. Guitarra en mà, ha editat més d'una desena de discos i altres treballs experimentals, com el seu més recent àlbum instrumental titulat ‘Winter Is For Lovers’. A Sons del Món estarà acompanyat de la super banda The Innocent Criminals.

https://www.tresc.cat/f/76993/ben-harper-sons-del-mon/

 Gipsy Kings

Gipsy Kings

Diumenge 24 de juliol - 22:00h

Són les veritables icones de la rumba, amb més de 60 milions de discos venuts a tot el món. Amos d'una fusió exquisida, que va portar la rumba flamenca als àmbits del pop, pujaran a l'escenari del Sons del Món amb els seus clàssics de sempre, ‘Tentinejo’, ‘Balla Balla’ o ‘Djobi, Djoba’, i les seves noves incursions sonores.

https://www.tresc.cat/f/76994/gipsy-kings-sons-del-mon/

 God Save The Queen

God Save The Queen

Divendres 29 de juliol - 22:00h

Van ser catalogats per la revista Rolling Stone com la millor banda tribut del món. I no és per a menys: l'experiència musical que ofereix God Save The Queen és insuperable i sorprendria al propi Freddie Mercury. En els seus espectacles repassen la discografia dels britànics per complet, des del seu primer disc de 1973 fins a l'últim. Tota una celebració del rock.

https://www.tresc.cat/f/76995/god-save-the-queen-sons-del-mon/

 Álvaro Soler + Sara Roy + Greg Taro

Álvaro Soler + Sara Roy + Greg Taro

Dissabte 30 de juliol - 21:30h

Va aconseguir el reconeixement mundial el 2015 amb el seu senzill ‘El mateix sol’, que després va reinterpretar al costat de Jennifer López. Després va sumar un nou èxit: ‘Sofia’, el videoclip que es va viralitzar a xarxes socials. Ara torna amb ‘Màgia’ (2021), el seu últim treball discogràfic, en el qual continua el seu camí pel pop i l’electro. En aquesta data també actuaran els catalans Greg Taro i Sara Roy.

https://www.tresc.cat/f/76991/alvaro-soler-sara-roy-greg-taro-sons-del-mon/

 Oques Grasses

Oques Grasses

Diumenge 31 de juliol - 22:30h

L'agrupació que va combinar el pop amb els sons tropicals compleix deu anys d’existència i els celebrarà a l'escenari del Sons del Món. Allí s'escoltaran els grans èxits dels seus cinc discos d'estudi – ‘Un dia no sé com’, ‘Digue-n’hi com vulguis’, ‘You Poni’, ‘Fans del Sol’ i ‘A Tope amb la vida’ –, on aborden estils diversos com el reggae i el pop.

https://www.tresc.cat/f/76996/oques-grasses-pol-batlle-rita-payes-sons-del-mon/

 Els Catarres + Suu

Els Catarres + Suu

Dijous 4 d’agost - 21:30h

La seva música és la mescla justa de pop, folk i rock. Els catalans van irrompre en escena amb el seu èxit ‘Jennifer’ el 2011, però onze anys després es mantenen vigents amb una proposta honesta i directa. Enguany han editat ‘Diamants’ (2022). En aquesta data també actuarà una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans: Suu.

https://www.tresc.cat/f/76989/els-catarres-suu-sons-del-mon

 Al McKay's Earth, Wind & Fire Experience

Al McKay's Earth, Wind & Fire Experience

Divendres 5 d’agost - 22:00h

Tota una institució del funk, el soul i la música disco. Amb clàssics de tots els temps com ‘September’ o ‘Boogie Wonderlad’’, la banda liderada per Al McCkay arribarà a la Ciutadella de Roses amb els seus ritmes i melodies irrepetibles. Imperdible oportunitat per a escoltar aquests referents del so de la dècada de 1970.

https://www.tresc.cat/f/76990/al-mckay-s-earth-wind-fire-experience-sons-del-mon/


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES