COMPARTEIX

Ja tenim el cap de setmana a tocar! I no, no serà un cap de setmana qualsevol...perquè torna el Sónar! Ahir us vam recomanar els artistes més destacats del divendres (descobreix-los aquí). I, com no podia ser d'una altra manera, avui farem el mateix amb els concerts imprescindibles del dissabte 18. Pren nota!
 
 Morad

Morad

Dissabte 18 | 17:50 - 18:40
Sónar de Dia - SonarPark by DICE

Des de L'Hospitalet de Llobregat i amb l'autogestió com a bandera, Morad ha demostrat que es pot vèncer a qualsevol algorisme i arribar al més alt de les llistes d'èxits. El seu argument principal: un rap honest i directe, amb el qual ens ha regalat èxits com “Yo no voy” o “Motorola”. Sons del barri per a començar la jornada.

 Maria Arnal i Marcel Bagés presenten ‘Hiperutopia’

Maria Arnal i Marcel Bagés presenten ‘Hiperutopia’

Dissabte 18 | 18:30 - 19:30
Sónar de Dia – SonarHall

La música espanyola actual no podria entendre's sense 'Clamor', un dels millors discs nacionals del 2021. Pel Sónar 2022, Maria Arnal i Marcel Bagés s'han inspirat en aquest àlbum per a crear la seva nova proposta en directe: “Hiperutopia”. Un must.

 

 Vegyn

Vegyn

Dissabte 18 | 19:45 - 20:45
Sónar de Dia - SonarPark by DICE

Joe Thornalley sempre ha sabut envoltar-se de grans noms per a mostrar el seu talent. Primer es va acostar a James Blake, a qui li va donar un demo amb les seves produccions, i després va conèixer a Frank Ocean, amb qui va col·laborar en aquesta obra mestra anomenada 'Blonde'. Sens dubte, al Sónar ens regalarà el millor del seu hip hop experimental.

 The Chemical Brothers

The Chemical Brothers

Dissabte 18 | 22:30 - 00:00
Sónar de Nit – SonarClub

Tom Rowlands i Ed Simons tornen amb la seva coneguda avantguarda electrònica, però també amb un espectacle audiovisual per a gaudir al màxim a la pista de ball. A més, pujaran a l'escenari amb el seu últim treball:'“No Geography' (2019), tota una celebració del house.

 Arca

Arca

Dissabte 18 | 23:25 - 00:25
Sónar de Nit - SonarPub by Thunder Bitch

El reggaetón del futur ja té referent: Arca. La veneçolana va trobar el seu lloc entre la música experimental i els ritmes llatins, després d'haver treballat al costat de Kanye West i Björk. Avui l'artista trans passa per un gran moment creatiu i així ho va demostrar amb la seva sèrie discogràfica 'KiCk' (2020-21), que va incloure quatre àlbums llançats en un sol dia.

 Eric Prydz

Eric Prydz

Dissabte 18 | 01:30 - 02:45
Sónar de Nit – SonarClub

El progressive house té en Eric Prydz a un dels seus principals representants. El seu DJ set no sols és un recorregut per la millor música de ball, sinó que ofereix un interessant i innovador espectacle audiovisual. Una excel·lent manera d'anar tancant la jornada.

 AJ Tracey

AJ Tracey

Dissabte 18 | 02:45 - 03:45
Sónar de Nit - SonarPub by Thunder Bitch

Amb dos discs memorables a la maleta, 'AJ Tracey' (2019) i 'Flu Game' (2021), el raper londinenc arriba a Barcelona per a presentar el seu hip hop energètic i reflexiu, que per moments s'acosta al afrobeat i al drill. És un interessant i necessari viatge entre beats i versos.

 Helena Hauff

Helena Hauff

Dissabte 18 | 03:35 - 05:10
Sónar de Nit - SonarLab by Resident Advisor

Els DJ sets d'Helena Hauff sempre s'han caracteritzat per la força desplegada a les seves mescles i per la versatilitat d'estils abordats: acid, techno, IDM i fins i tot post-punk. 

 
 
Encara no tens la teva entrada? Reserva-la amb un 30% de descompte, aquí!

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES