COMPARTEIX

Ets dels qui s'organitza i traça un itinerari abans d'anar a un festival per a no perdre's cap concert important? Si és així, et proposem un recorregut pels concerts imprescindibles d’aquesta esperada edició 2022 del Sónar Festival.
 
I si ets dels qui assisteixen per a escoltar els seus dos o tres artistes preferits, estigues atent perquè potser t’emportes alguna sorpresa: en aquesta selecció podries trobar al teu nou músic o DJ favorit, fins i tot si està a la lletra petita del cartell. Descobreix aquí als artistes destacats d’aquest divendres 17!
 
 
 
 
 Juicy Bae

Juicy Bae

Divendres 17 16:15 - 17:00 Sónar de Dia - SonarPark by DICE

Pots començar la jornada amb la sevillana Juicy Bae, que trenca les fronteres entre el trap i el flamenc. Des que va aparèixer amb el seu EP "On My First Shifts" (2017), Juicy Bae no només fa fusió de sons, fa música global. Flow de principi a fi.

 LSDXOXO

LSDXOXO

Divendres 17 16:30 - 17:30
Sónar de Dia - SonarHall

Raushaan Glasgow arriba amb un set en directe amb el qual promet convertir la pista de ball en una festa de mil revolucions per minut. Així ho ha anticipat en el seu últim EP “Dedicated 2 Disrespect” (2021), on inclou un techno i un house bastant enèrgics i intensos.

 Polo & Pan

Polo & Pan

Divendres 17 20:00 - 21:00
Sónar de Dia - SonarVillage by Estrella Damm

Per als últims minuts de llum solar res millor que aquest duo francès, que va aparèixer en escena amb el seu celebrat “Caravelle” (2017). Com ells mateixos descriuen, la seva música és atemporal, amb influències tant de la chanson francesa dels anys 60 com del electro i house més actual.

 C.Tangana

C.Tangana

Divendres 17 21:30 - 22:30
Sónar de Nit - SonarClub

És un dels plats forts del Sónar 2022. Després de la sortida del seu últim disc, “El Madrileño” (2021), C.Tangana s'ha consolidat com un dels referents de la música popular espanyola amb la seva visió personal del trap, el flamenc i els ritmes llatins.

 Nathy Peluso

Nathy Peluso

Divendres 17 23:25 - 00:25
Sónar de Nit - SonarPub by Thunder Bitch

Per a l'argentina Nathy Peluso les etiquetes musicals no existeixen. Reggaetón, trap, soul, hip hop, R&B, bachata… són només inputs per a una proposta que l'ha portat als primers llocs de les llistes en els dos últims anys. Avui és referent de la música llatina.

 Moderat

Moderat

Divendres 17 00:00 - 01:15
Sónar de Nit - SonarClub

L'interessant de tenir als Moderat a l'escenari, a més del seu enorme talent amb l'electrònica, és que els seus membres formen part de Modeselektor i Apparat. Per descomptat, ja són tot un clàssic del Sónar.

 Headie One

Headie One

Divendres 17 00:50 - 01:20
Sónar de Nit - SonarLab by Resident Advisor

És el fill predilecte del rap britànic. Porta el rètol de ‘revelació’ des que va llançar el seu disc debut “Edna” (2020), però aviat el canviarà pel de ‘superestrella’. Ha tingut un ascens molt ràpid en la indústria gràcies als seus versos directes i rítmiques potents. 

 Bonobo

Bonobo

Divendres 17 02:15 - 03:15
Sónar de Nit - SonarPub by Thunder Bitch

El músic britànic arriba en plena forma i amb nou disc sota el braç, ‘Fragments’ (2022), on torna a desplegar les seves bones arts amb l'electrònica i el house. Essencial si vols tancar la jornada a la pista de ball.


Encara no tens la teva entrada? Reserva-la amb un 30% de descompte, aquí!

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES