COMPARTEIX

                                                                           
 
 
L’Institut Català de la Salut (ICS) i el TRESC posen en marxa el projecte ICSarts, la comunitat de cultura exclusiva per al personal de L’Institut Català de la Salut.

Més de 50.000 professionals de la salut de tot el territori català poden formar part d’ICSarts de forma gratuïta i gaudir d'activitats culturals exclusives i molts avantatges. Les propostes que formaran la columna vertebral d’ICSarts exploraran les sinergies entre les arts i la salut.

La plataforma web exclusiva a la qual tindran accés els membres d’ICSarts inclourà propostes d’arreu de Catalunya i es planteja també com un espai per descobrir, compartir i generar debats al voltant dels diferents continguts culturals que s’hi oferiran. L’espai web estarà plenament operatiu per a les primeres activitats d’ICSarts el dissabte 14 de maig coincidint amb la Nit dels Museus, però des del passat divendres les persones que ho desitgin ja es poden inscriure.
 
A més, aquells que siguin socis i sòcies del TRESC disposaran de molts altres avantatges especials.
 
ICSarts és una oportunitat per potenciar el valor de cultura com a generadora de reflexió, creativitat, estímul, comunitat i benestar emocional.
 
Salut i cultura!
 

Suma-t'hi!


 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES