COMPARTEIX

Després de dos anys d'aturada, una pandèmia mundial amb onades infinites que sembla no acabar, l'aturada de les activitats del sector cultural i la lenta recuperació l'anomenada nova normalitat sembla que ha vingut pe quedar-se. Moltes coses han canviat des de març de 2020 i segur que bona part de les activitats d'abans de la pandèmia han desaparegut. AL TRESC, però, estem ben orgullosos de poder dir que, el març de 2022 hem recuperat un dels format estrella de la nostra comunitat cultural: els +quemúsica!

Per a celebrar la inauguració de la temporada 2022, la temporada de la recuperació del cicle, vam comptar amb una ocasió ben especial amb un convidat de luxe. En Roger Mas ens va acompanyar al Pipa Club de Barcelona per a conversar al voltant de la retrospectiva dels 25 anys de carrera que aquest any celebrarà amb un concert al Festival Grec de Barcelona.

'i la pluja es va assecar' o el seu darrer èxit 'Totes les flors' van ser alguns dels temes que vam poder gaudir. Si t'ho vas perdre, no pateixis, ben aviat anunciarem nous i especials +quemúsica per a continuar creant la màgica comunió que es produeix al voltant dels nostres artistes més preuats i la comunitat TRESC.

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES