COMPARTEIX

Recomanacions
21 DE FEBRER DEL 2022 per TRESC

Com cada setmana, el TRESC recomana algunes de les activitats més destacades del mes. I què podrem veure aquests dies? Titelles, diàlegs, dansa...Segueix llegint!

Festival de Titelles de Barcelona

Festival de Titelles de Barcelona

De primer, el Festival de Titelles de Barcelona, edició XS, dos caps de setmana de cultura per als més petits i diversió per a tota la família que va començar el dissabte i que estarà fins diumenge 27.  

Dotzena edició d’aquest festival amb 15 espectacles en diferents formats, itinerants, a l’aire lliure, a espais íntims... tot preparat per gaudir de les titelles de ‘La terra dels babaus’, de la companyia El ball de Sant Vito, ‘Hansel i Gretel’ de Titelles Vergés, ‘El porquet que volia veure el món des de dalt’, de la companyia Animamundi, ‘Contes del binomi’ i Rondalles del món’ de la companyia Binixiflat o ‘La Sirena Hidràulica’ de la companyia Matito.  

 Diàlegs capitals

Diàlegs capitals

Com sabeu, aquest 2022 Igualada ostenta la capitalitat de la cultura catalana. 12 mesos en els que la cultura forma part, encara més, del dia a dia dels igualadins. Per això volem destacar com a plat principal del nostre menú els ‘Diàlegs capitals’, un cicle de pensament que convida a reflexionar en torn dels reptes del segle XXI, i que s’inicia aquest dimarts 22 a les 19:30h al Teatre Municipal Ateneu, amb un diàleg sobre literatura i pensament a càrrec de Borja Bagunyà i Arià Paco. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.  

'R-A-U-X-A'

'R-A-U-X-A'

I què tenim per postres avui? Una delicatessen al Mercat de les Flors, la nostra Casa de la Dansa. La ballarina, performer i coreògrafa Aina Alegra, amb una àmplia trajectòria professional, ens ofereix el seu espectacle ‘R-A-U-X-A’, una dansa hibrida en què el cos, la llum i la música electroacústica i modular de Josep Tutusaus, interpretada en directe, dialoguen i construeixen un paisatge sensorial i una arquitectura sonora fantàstics. 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES