COMPARTEIX

El 2021 ha sigut un any difícil per la cultura, tots ho sabem, però no només ens ha deixat males notícies. I es que la campanya del Bonus Cultura ha sigut tot un èxit! Tanca amb més de 8 milions d’euros de negoci generat pel sector de la cultura, amb gairebé 300.000 Bonus validats.
 
Des del TRESC estem molt satisfets i contents d’haver pogut participar en la gestió d’aquesta iniciativa, més encara davant els fantàstics resultats obtinguts durant la campanya. Vols saber quins són? Aquí et fem cinc cèntims:
 

- Durant aquest any i mig, els bonus s’han validat en la compra d’entrades de teatre, música i cinema, així com la compra de discs i llibres.

- Per sectors, el teatre (58’84%), seguit dels llibres (23,89%) i la música (16,32%) han estat els que més usos del Bonus Cultura han registrat.

- Un total de 188 establiments i espais culturals de Barcelona s’han adherit al projecte, d’aquests, hi havia 17 sales de cinema, 2 festivals de cinema, 109 llibreries, 10 botigues de discos, 34 sales de teatre, 16 sales de música, 3 festivals de música.

 

El Bonus Cultura es van impulsar amb la voluntat d’incentivar el consum cultural de la ciutadania i la reactivació de l’activitat empresarial vinculada a les indústries creatives i culturals. La iniciativa, liderada per l’Ajuntament de Barcelona i cinc entitats del sector cultural (ADETCA, ASACC, Cambra del Llibre de Catalunya, Gremi de Cinemes de Catalunya i Gremi de Llibreters de Catalunya) ha comptat amb el suport logístic del TRESC.

 

I tu, has pogut gaudir d'algun abonament del Bonus Cultura? En pots compartir la teva experiència als comentaris!

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES