COMPARTEIX

Notícies
2 DE NOVEMBRE DEL 2021 per TRESC

Després de mesos convulsos i plens d’incertesa, el sector de la cultura torna a bategar amb força! Tornen les grans preestrenes, els teatres plens de gom a gom, les nits màgiques de cinema, el Nadal entre llibres, les trobades literàries, els festivals d’estiu i els grans concerts.

 

En aquest context optimista i positiu, des del TRESC hem volgut acompanyar-vos a tots els que formeu part de la nostra comunitat amb un munt de propostes culturals, activitats exclusives i moltes novetats, i comunicar-ho a través d’una campanya de comunicació que pretén posar de relleu els principals valors del TRESC que vosaltres mateixos vau assenyalar en un qüestionari que us vam enviar ara fa mig any: la passió i l’emoció per la cultura.

 

D’aquí sorgeix la idea clau de la campanya... APASSIONADES i APASSSIONATS PER LA CULTURA, i que s’explica en el seu manifest:

 

                                                                          

 

Per ser coherents, vam pensar que la millor manera de transmetre aquest apassionament era precisament els veritables protagonistes de tot el que fem, vosaltres, sòcies i socis del TRESC. A partir d’una convocatòria oberta, 10 membres de la nostra comunitat, Antonia, Coia, Guillem, Lluïsa, Marta G., Marta T., Montserrat, Robert, Teresa i Xavier, als que agraïm enormement la seva generositat i proactivitat, van participar voluntàriament en una sessió de fotos i vídeo per convertir-se en cares visibles de la campanya. Amb el treball audiovisual de Dani Valdivia i l’equip de Volaràs Volaràs, i de l’estudi de disseny de Bàrbara Astals, hem desenvolupat junts una campanya que s’anirà declinant durant els propers mesos i que té com a objectiu remarcar el valor del tret distintiu dels socis del TRESC: la nostra passió per la cultura.

 

                   

 

Un cop preparat tot el material de la campanya, i abans de fer-la pública, vam convidar als 10 socis del TRESC a un passi exclusiu i en primícia de tots els elements comunicatius que s’articulaven a partir de les seves imatges. A continuació teniu les seves impressions i comentaris de l’experiència:

 

 

 Antonia, sòcia 429

Antonia, sòcia 429

La meva experiència de la campanya és un bon record.

El dia que ens van citar al Teatre Romea, no recordo per què, no podia anar a l'hora prevista. Vaig dir si podia anar mes tard. Hem van dir que sí. I m'ho vaig passar molt bé, fent aquelles petites actuacions, mostrant els diferents estats d'ànim que representa que tenia després de tornar a veure una pel·lícula, passat el confinament. Em va semblar que el que els feia més gràcia era quan reia i així ha sigut, doncs a la foto escollida per la campanya estic rient amb totes les ganes.

  Coia, sòcia 33.752

Coia, sòcia 33.752

Per mi, que va ser la primera vegada que vaig feia una cosa així, va ser molt divertit i emocionant. La Bàrbara i en Dani, dissenyadors i creadors de la campanya, són grans professionals i s'ha pogut apreciar el resultat final.

Aprofito per aplaudir al TRESC per tant bona idea i animar a tots els socis a seguir beneficiant-nos de les vostres facilitats per poder gaudir, encara més, d’un món tant APASSIONANT com el de la cultura.

  Guillem, soci 125.452

Guillem, soci 125.452

Va ser creuar la porta del Teatre Romea i sentir que alguna cosa extraordinària s'estava coent. La gent que hi participava ho donava tot, i jo no volia ser menys. La sessió en sí va ser dinàmica i amena. Que jo sàpiga, ningú dels socis que vam participar érem professionals-professionals de l'actuació, però tothom es va sentir còmode i a gust. Suposo que hi va tenir a veure que les indicacions van ser senzilles i clares, que la idea original era bona i la posada en escena efectiva i ben pensada.

D'aquesta nova temporada esperem que sigui una erupció constant de propostes! Esperem iniciatives participatives perquè la gent es motivi, sortejos i promocions temptadores. Després d'aquesta etapa d'stand by, volem que la cultura recuperi el lloc que es mereix. Que hi hagi més socis que mai!

  Lluïsa, sòcia 29.021

Lluïsa, sòcia 29.021

Els meus records d'aquell matí del 12 de juliol del 2021, en que em vaig comprometre a venir al Teatre Romea a les 10.30H per fer no sabia exactament el què és emocionant. Recordo que la nit anterior vaig dormir malament, quins nervis!!! I al matí no feia la bona cara que m'hauria agradat. I vaig pensar, “Jolín, avui que voldria estar guai resulta que estic un xic atontada.” Em poso una mica nerviosa al parlar em públic, però he de dir que tota la sessió de fotos i vídeo va ser molt senzilla i fàcil i vaig intentar fer-ho el millor possible. Potser si hagués quedat més tard hauria tingut una expressió més alegre, més espavilada (com em deien de petita...), però avui, al veure el resultat, penso que ha quedat prou bé. Ha estat un passi molt ràpid que no et dona temps de copsar tots els detalls, però el conjunt de tots els participants amb samarreta blanca ha estat molt xulo, i queda molt clar el missatge. Segur que els tècnics hi tenen molt a veure. Bona feina. 

Ja tinc ganes de veure la campanya als mitjans i veure quines sorpreses tindrem.

Desitjo que aquesta nova etapa del TRESC estigui plena d'èxits i que puguem tornar a compartir tots els espais culturals amb molta il·lusió i entusiasme. Volem gaudir de tot el que ens proposeu, volem veure, sentir, mirar, escoltar, somiar, emocionar-nos... i apassionar-nos de nou.

  Marta G., sòcia 27.579

Marta G., sòcia 27.579

Respecte a la sessió de fotos i vídeo, puc dir que per mi va ser molt divertit, va ser una experiència nova per part meva i m'ho vaig passar molt bé. També dir que de seguida va ser fàcil sentir-se a gust, la bona rebuda del Pepe, amb qui vaig tenir la sort de xerrar una estona abans de la sessió va anar molt bé per trencar el gel, i les indicacions i simpatia del David, van fer que em sentís molt còmode durant tota la sessió. Moltes gràcies.

I respecte a la tarda de la presentació, com ja he dit, em vaig emocionar, pensar que la meva petita participació ha quedat tan ben reflectida, va ser molt maco, per tant molt bona feina de la Bàrbara i el David que han aconseguit unes imatges en vídeo superxulo a partir de la modesta participació d'uns quants apassionats per la cultura.

Una vegada més, moltes gràcies i podeu comptar amb mi sempre que vulgueu, i sempre ens quedarà el teatre, el cinema, la música, l'art...

De la nova etapa del TRESC espero que continuï amb aquesta gran oferta que tenim, que ens segueixi oferint la possibilitat de participar en col·loquis, visites i xerrades tan específiques.

Moltes gràcies i a seguir sent APASSIONADES I APASSIONATS PER LA CULTURA.

  Marta T., sòcia 149.617

Marta T., sòcia 149.617

No és fàcil que una càmera immortalitzi amb naturalitat i transparència les emocions viscudes davant les seves lents, però cadascun dels fotogrames de la campanya parla per si mateix: l'emoció i la il·lusió de ser part alhora implicada i interpel·lada de l'anunci, com a actors però també com a membres, espectadors, socis del TRESC... És indescriptible!

Com a bons amateurs que érem, fer-nos sentir còmodes davant les càmeres no era feina fàcil; però res és impossible per l'equip que ens va acollir, guiar i sorprendre durant tot el procés de gravació, ajudant-nos a descobrir, fins i tot, la nostra vessant més artística, escènica i interpretativa que en el meu cas, i per a ser-vos del tot sincera, desconeixia totalment que existia! 

La cultura no només ens fa lliures; ens permet viure tot un seguit d'experiències que, a fi de comptes, ens fan sentir més plens, més crítics, més feliços. Perquè som unes apassionades per la cultura, i ens apassiona compartir-la!

  Teresa, sòcia 85.781

Teresa, sòcia 85.781

M’ha fet molta il·lusió participar en aquesta campanya i per això potser m'aventuro a dir que, tot i no ser molt expressiva, m'ha encantat participar i que em tingueu en compte. Moltes gràcies.

 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES