COMPARTEIX

La temporada 20-21 va ser una temporada dura per les arts escèniques: restriccions d'aforament, cancel·lacions, companyies que havien de suspendre funcions per un cas de covid. Però també de molta empenta per part de sales, artistes i públic de mantenir-se més vives que mai. Aquest any tornem a una certa normalitat i l'escena ve molt carregada.

Descobreix les 6 cites que no et pots perdre si ets amant de les arts escèniques i vols estar al dia de tot el que ha d'arribar!

 

FiraTàrrega · del 9 al 12 de setembre

FiraTàrrega · del 9 al 12 de setembre

Com cada any, FiraTàrrega suposa el gran inici de programacions de les arts escèniques de Catalunya i aquest any amb el retrobament a l’espai públic, encara més. La fira és també una manera de conèixer “el que vindrà”, espectacles que tot just s’estrenen o que encara estan en creació. Tant si t’agraden les arts de carrer com descobrir novetats... és el teu lloc! 

 'Catalunya aixeca el teló' · 6 setembre

'Catalunya aixeca el teló' · 6 setembre

'Catalunya aixeca el teló' és la gran tret de sortida de la temporada teatral i aquest any arriba a la seva XX edició. Aquest any es celebra el 6 d’octubre al Gran Teatre del Liceu i es podrà veure també en directe per TV3. Si te l’has perdut, ho pots recuperar aquí

Teatres de proximitat · 9 de setembre

Teatres de proximitat · 9 de setembre

La unió fa la força i és per això que 11 sales que s’han agrupat sota el lema "On el teatre batega" i presenten la programació de forma conjunta el dia 9 de setembre. També han tret un abonament conjunt que et permet veure 10 espectacles per 160€... i si ets soci del TRESC, tens accés a 12 espectacles! La millor forma de conèixer les sales de proximitat de Barcelona.

Les estrenes més esperades de setembre!

Les estrenes més esperades de setembre!

Els inicis de temporada sempre venen amb les estrenes més esperades i les presentacions de programacions. 'Assassinat a l’Orient Express' al Condal, 'Cantando Bajo La Lluvia' al Tívoli, 'Ovelles' al Poliorama, 'Començar' a la Villarroel... Totes aquestes estrenes de setembre i moltes més les pots trobar en aquesta agrupació que hem preparat (i amb avantatges per socis TRESC!): 

Temporada Alta 2021

Temporada Alta 2021

El festival de tardor d’arts escèniques que sacseja Girona i Salt. És una de les cites per als qui agrada conèixer propostes noves i internacionals. De moment hem preparat un Spoiler amb Salvador Sunyer on ens presentant la temporada el dia 9 de setembre per als socis del TRESC. Estigueu atents perquè a mitjans de setembre enviarem avantatges exclusius!

Col·loquis organitzats pel TRESC amb Terrats en Cultura

Col·loquis organitzats pel TRESC amb Terrats en Cultura

Si alguna cosa volem fer al TRESC és poder ampliar l’experiència d’assistir a un espectacle, és per això que de la mà de Coincidències, els creadors del projecte Terrats en Cultura, hem organitzat dos col·loquis amb dos periodistes culturals per saber-ne més dels espectacles 'Faunales' i 'Cabaret 13'. Ens hi acompanyes?


per  Elisenda Triadó

ÚLTIMS ARTICLES