COMPARTEIX

Acaba una temporada i en comença una altra, inicis, finals i viceversa, després d'un any ple d'alts i baixos per a la cultura, així com per a tota la societat, tenim més ganes de celebrar que mai! Al TRESC ja fa unes temporades que mantenim una gran relació amb els oients del Tot És Comèdia i, setmanalment, els recomanem una agenda d'activitats culturals per tot el territori que no haurien de perdre's, a més de regalar el carnet als que participen activament en el programa fent crítica d’un espectacle teatral. Alguns d'aquests oients ja formen part de la gran família de la Comunitat de Cultura i, això, calia celebrar-ho!

 

Així doncs, el passat dijous 1 de juliol, vàrem reunir-nos en un acte-cloenda de la temporada 2020-2021 amb el miratge a l'horitzó de la temporada vinent. Com ho vàrem fer? Amb una gran festa, evidentment! El Teatre Condal va obrir les portes per a acollir aquest gran acte en el qual alguns dels oients del Tot és Comèdia -i nous socis del TRESC!- van tenir l'oportunitat de descobrir totes les interioritats del musical 'La Filla del Mar', l'adaptació de l'obra d'Àngel Guimerà, de la mà d'uns ponents ben especials i, d'aquesta manera, donar resposta a una de les preguntes més recurrents per part dels oients del programa: "Com es crea un musical?".

 

La trobada, conduïda per la directora del programa, Rosa Badia i el director del TRESC, Pepe Zapata, va comptar amb l'amable participació del director artístic del Teatre Goya, Daniel Anglès, el director del musical, Marc Vilavella, el seu director musical, Marc Sambola, els quals van regalar el seu temps per a recórrer les interioritats d'aquesta magnífica adaptació de la immortal obra de Guimerà, a més d’estar convidats posteriorment a veure l’espectacle gràcies a la col·laboració del Grup Focus.

 


T'ho vas perdre? No pateixis, aquí et deixem l'enllaç al podcast, resum de la jornada, on podràs escoltar el testimoni d'alguns dels assistents:

 

 

Què dius? Encara no has escotat mai el programa? Ser oient del Tot És Comèdia i soci del TRESC és quelcom que va, gairebé, de la mà. Un dels programes d'actualitat cultural per excel·lència amb altes dosis de bon humor! No perdis més el temps, tens un bàner als butlletins per a trobar-lo cada setmana!

... i si encara no has vist 'La Filla del Mar' i te n'han entrat unes ganes irremeiables, estàs de sort, l'espectacle tornarà el pròxim hivern i, de ben segur, sortiràs taral·lejant alguna de les seves cançons... t'ho garantim!


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES