COMPARTEIX

22 DE JULIOL DEL 2021 per Pol Segarra

Què està passant aquest estiu? Sembla que tothom té una casa a la Costa Brava i una barqueta per a remullar-se i omplir les xarxes socials d'imatges d'estiu idíl·lic. Mentrestant tu, al pis, passant calor i fent scroll. No t'equivoquis, són ells els qui haurien de tenir enveja de tu! Tens tot un calendari d'ofertes culturals que et faran passar un agost més entretingut que mai.

Dóna una mica de descans al ventilador, a l'aire condicionat (i, de pas, al clima!) i surt al carrer a gaudir d'un territori ple de vida cultural... et faltaran hores, ja ho veuràs!

Segueix llegint i descobreix tot allò que t'oferim per començar a preparar un agost ple de cultura:

 

 Marineland Catalunya

Marineland Catalunya

Comencem amb un clàssic dels dies d’estiu en família o amb amics, MarineLand és un viatge únic a la diversió entre lleons marins i dofins i, a la vegada, adrenalina, loopings i tobogans infinits. Una oportunitat única per passar tot un dia en remull i...a un cop de cotxe!

 CosmoNits de pel·lícula 2021

CosmoNits de pel·lícula 2021

Però si vols evitar la calor de totes totes, les CosmoNits de pel·lícula del CosmoCaixa són l’opció ideal. El pla no pot ser millor, primer vas fins al CosmoCaixa, que ja és una excusa per transitar una zona de la ciutat que, els de la Barcelona vella, no acostumem a trepitjar, seguidament gaudeixes del concert previ interpretat per anar fent boca i, finalment, et relaxes a la fresca de l’estiu i amb la millor programació de pel·lícules de ciència-ficció. Diràs que no és un bon pla?

 Festival de Música Antiga dels Pirineus · FeMAP

Festival de Música Antiga dels Pirineus · FeMAP

Si el teu estiu és a terres de ponent, estàs de sort! Fins al 22 d'agost pots gaudir del FeMAP, el Festival de Música Antiga dels Pirineus. Cada estiu, una cinquantena de pobles dels Pirineus acullen una programació de recitals de música clàssica per a totes les oïdes. Una molt bona opció per fer una sortideta de dia i amanir un vespre d'agost.

 Vespres de música al MEAM

Vespres de música al MEAM

Busca un caminet d'ombra de balcó en balcó fins a plantar-te al MEAM de Barcelona i troba a les tardes de música clàssica o els divendres de Blues amb unes melodies llestes per ser gaudides al cor del Born de Barcelona.

 Festival Portalblau

Festival Portalblau

Vaja, resulta que ets un dels afortunats de la caseta i el veler... bé, sense rancor, també tenim quelcom per tu, el Festival PortalBlau et porta a diversos espais de l'Escala i Empúries una oferta de propostes artístiques en un equilibri de noves veus, com la Suu, i artistes ja consolidades com Andrea Motis.

Ja ho saps, ara només et cal emportar-te el mòbil per a poder compartir per totes les plataformes, treure pit de ser membre del TRESC i ser l'enveja dels teus cercles socials!

 

per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES