COMPARTEIX

El 23 d'abril també vam celebrar el sorteig dels 15 anys del TRESC entre tots els socis i les sòcies que van compartir els seus millors moments amb la cultura. Vam entrevistar les dues guanyadores del sorteig dels 15 anys del TRESC i volem compartir amb tu el seu testimoni. Vols saber quins han estat els seus millors moments TRESC? Segueix llegint per esbrinar que han significat aquests últims anys amb el TRESC gaudint de la cultura.

 

Mònica Carretero i Gatnau  (Número de sòcia 48618) 

 

Què significa per tu ser membre del TRESC?

Poder gaudir de la cultura en un clic.

Quina és l'activitat del TRESC que t'encanta?
En general totes, perquè m’agrada la cultura en totes les seves representacions. Però el que més agafo és preestrenes de pel·licules, així poder recomenar o no la pel·licula, el teatre i les rutes temàtiques.

Per què et vas fer membre i per què has mantingut formant-ne part?
En el meu entorn laboral hi havia persones que ja ho eren i em van indicar com ser-ho. Visc a Barcelona i puc aprofitar més els avantatges.

Que li diries a un amic per convèncer-lo de fer-se membre?
Si t’agrada la cultura en totes les seves formes, aquí tens una oportuntat per estar al dia de tot i poder aconseguir avantatges.

A quins 3 valors associes l'experiència TRESC?
Amor, educació i progrés per la cultura.

 

Mª Teresa Roijals i Amar (número de sòcia 9807)

 

Què significa per tu ser membre del TRESC?
Doncs per a mi, significa tenir projectes per omplir a curt o llarg plaç, amb la il·lusió que això comporta.  

Quina és l'activitat del TRESC que t'encanta?
-La que més utilitzo, són les preestrenes de cinema i també les ofertes de teatre.
-Però la que recordo que ens va agradar i vam gaudir molt; d’un sopar-espectacle al Museu de la Xocolata amb l’Elisabet Carnicer (vàrem aconseguir anar-hi dos cops), totes dues vegades, el sopar boníssim (tastets variats de qualitat, vins i postres incloses), clar que no hi podia faltar la xocolata!! No m’oblido del divertidíssim show i jocs participatius.
-I com que també m’ho vaig passar molt bé en una cata d’ostres al Mercat del Born, a la festa del “Pollastre del Penedès” i la ruta i sopar de José Pla a Calella de Palaufrugell… doncs és evident que trobo a faltar les promocions, lúdiques, socials i culturals.

Per què et vas fer membre i per què has mantingut formant-ne part?
Doncs, tot i que he tingut temporades “fora de circulació”, per una malaltia; no esoborrar-me del TRESC, per a mi, era sensació de que me’n sortiria i no havia de restar, si no sumar. 

Que li diries a un amic per convèncer-lo de fer-se membre?
El meu entusiasme ha estat contagiat a varies amistats. Les coses bones s’han de compartir, oi? 

A quins 3 valors associes l'experiència TRESC?
-1r. Et treu la mandra i fa que t’oblidis dels maldecaps. 
-2n. Nous coneixements culturals. 
-3r. Coneixes fora de la pantalla a actors i actrius. Per exemple: me’n vaig adonar que una artistassa com la Mercè Sampietro; tenia un curiós punt de timidesa, humanitat i simpatia natural als cara a cara.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES