COMPARTEIX

El referèndum per l'Estatut d'autonomia de Catalunya, la Llei antitabac, el Barça guanyant la Champions per segona vegada...quantes coses han canviat des de l'any 2006 i quantes segueixen ben bé igual! L'any 2006 també apareixia el Club Català de Cultura, una iniciativa que naixia amb l'ànim de per fer que el públic català gaudís, plenament, de l'àmplia oferta cultural del país. En aquests últims 15 anys han passat moltes coses, hem viscut mil experiències noves i podríem dir, fins i tot, que hem crescut plegats...en tots els sentits!

El passat 23 d'abril celebràvem el nostre 15è aniversari i tots vosaltres us vàreu llençar a compartir amb la resta de la Comunitat de Cultura els moments que hem viscut plegats i que recordeu amb més estima. Pots llegir tots els comentaris compartits a la pàgina especial dels 15 anys del TRESC.

Que no s'acabi la festa! Volem que segueixis compartint els teus millors moments amb nosaltres i per animar-te a fer-ho cada 23 de mes celebrarem un sorteig on escollirem el millor comentari i li farem arribar un pack cultural sorpresa.

Vols saber com participar? Tens diverses opcions. Pots enviar un whatsapp al número 692665948 (Compte! Aquest canal és exclusiu per a enviar comentaris dels 15 anys, no s'hi acceptarà cap altra mena de comunicació) i explicar-nos el teu moment TRESC i adjuntar (si en tens) fotografies, vídeos o qualsevol mena de material extra, pots penjar el teu comentari a les xarxes socials sota els hashtags #momentsTRESC #15anysTRESC i etiquetar-nos o pots enviar-los en aquest formulari.

El dia 23 de cada mes anunciarem el guanyador del sorteig per les nostres xarxes socials i, de forma privada, per Whatsapp i li farem arribar el seu pack cultural.

Necessites inspiració? Llegeix, aquí, algun dels comentaris que altres membres ja han compartit!

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES