COMPARTEIX

Sembla que les bones notícies, en un contingut degoteig, van arribant. Amb les bones perspectives de la campanya de vacunació i la millora de les dades epidemiològiques, aquest estiu de 2021 augura l'inici de l'arribada de l'anhelada recuperació d'aquesta crisi sociosanitària. Desitgem que el d'enguany sigui l'estiu de la recuperació, de moment ha esdevingut l'estiu de l'optimisme, qui sap si serà recordat com l'estiu de la fi de la pandèmia. Que festivals com el Grec puguin presentar programacions de tal qualitat, certament, dona motius per a l'optimisme. Delectar-se amb les novetats que aterraran a Barcelona, planificar l'agenda d'espectacles que no et perdràs i imaginar-se a un mateix assegut a la majestuositat del teatre Grec són tres sensacions que oloren a estiu, tres sensacions que ens indiquen que, probablement, ho tenim a tocar.

 

Enguany la presentació de la programació del Grec compleix una funció que supera les fronteres de la causa de garantir un estiu ben cultural a la ciutat comtal; enguany se'ns ofereix quelcom més important: la sensació de normalitat. El fet que el Grec es plantegi amb una oferta tan àmplia, heterogènia i distingida, dona seguretat. El Festival Grec es presenta per garantir que l'estiu del 2021, l'estiu de l'optimisme, sigui una mica més a prop d'allò que un dia vàrem conèixer com a "normalitat".

 

En aquesta edició el festival planteja un final de viatge a l'Àfrica, previ al retorn a casa nostre. Sense perdre l'òptica Mediterrània, brinda una oportunitat per conèixer com l'art de les diferents societats del continent planteja els reptes més extrems de la contemporaneïtat: les migracions, la crisi financera, el fonamentalisme, el feminisme i el postcolonialisme, entre d'altres.

 

Podríem continuar intentant expressar en aquest escrit totes les bones sensacions que ens transmet el Grec 2021, però creiem que ningú millor que Francesc Casadesús, director del Festival Grec, per desvelar-te tots els secrets de l'edició d'aquest any i convèncer-te de per què no et pots perdre el Grec 2021.

Si encara no has descobert tot el que aquesta edició del Grec et presentarà, et convidem a colar-te, novament a l'acte del Palau de la Virreina de Barcelona mirant la galeria que et deixem més a baix o recuperant el Spòiler que Pepe Zapata, director del TRESC i Francesc Casadesús van tenir a l'Instagram Live del TRESC.

Pots recuperar l'acte del passat dimarts 18 de maig a l'enllaç 

 

 

 

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES