COMPARTEIX

Primera setmana de maig, sembla mentida com volen les setmanes, ja ha passat un mes més i aquí tornem a ser, trobant-nos al Magazine del TRESC per abraçar-nos, metafòricament, a través dels mots. Una vegada més et portem les recomanacions culturals dels teus companys, sòcies i socis, de la Comunitat de Cultura. Començàvem l'abril recomanant-te les millors activitats que podies fer aprofitant l'aixecament dels confinaments municipals i comarcals i vaja si ho has aprofitat! Teatre, cinema, rutes, escapades, concerts i festivals... gairebé semblaria que hem rebobinat la cinta per tornar a abril de 2019, oi?

 

Segueix llegint i descobreix l'abril més cultural explicat pels membres del TRESC- Comunitat de Cultura.

 

  'Classe' · La Villarroel

'Classe' · La Villarroel

És un exitàs! Per segona vegada consecutiva 'Classe', de Pau Carrió, ocupa les línies d'aquestes recomanacions. La Marta hi va anar i  el 28 d'abril ens comentava:

Ens va agradar molt, una obra molt distreta i dinàmica, vàrem passar una molt bona estona. Els actors magnífics els tres, el joc interpretatiu que fan dos dels actors és molt bo, i no explico res més dels personatges per no fer spoiler, i el decorat genial, era talment com tornar a l’escola.

 

 

De debò que encara no has escrit la teva recomanació? Entra a la fitxa de l'espectacle que més hagis gaudit i digues la teva! Tota la Comunitat està esperant els teus comentaris!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES