COMPARTEIX

Ja hi tornem a ser! Quants mesos feia que no ens trobàvem per aquí? Massa! Vols fer comunitat i conèixer els espectacles que més han agradat a la resta de membres del TRESC! Ens els has demanat, trobaves a faltar els #SócTRESC i t'hem escoltat. Aquí ho tens, segueix llegint i assabentat de quins espectacles han triomfat entre els socis i les sòcies. Qui millor que els teus companys de la comunitat de cultura per a recomanar-te els espectacles que no et pots perdre la cartellera cultural?

 

Arts escèniques, Rutes, Preestrenes... Per riure, per plorar, per reflexionar....la cartellera ofereix tota mena d'activitats per interpel·lar totes les emocions!

 

 '53 diumenges' · Teatre Romea

'53 diumenges' · Teatre Romea

La Mar, sòcia número 39304, va anar al Teatre Romea a veure '53 diumenges' i diu:

Obra molt entretinguda, amb un cartell de luxe. He rigut molt, i he sortit amb ganes de més teatre!

 

 'Classe' · La Villarroel

'Classe' · La Villarroel

En Luis Miguel, soci 106852, ho tenia ben clar des d'un principi i no el va decebre gens ni mica...

Ja partia amb la seguretat d'anar a veure tres intèrprets que no fallen mai, i en aquesta ocasió també duen a terme un treball perfecte. Molt ben dirigida i estructurada arrenca somriures ... que es van quedant gelades a la boca.

 'Cobertura'

'Cobertura'

Per l'Elisenda, a sòcia 134377, no calen gaires paraules per definir 'Cobertura' de Bruno Oro i Clara Segura, és tot emoció:

Boníssimaaaaaa, dos grans actors, molt recomenable :)!!!

 

Ara el públic de Salt i Cornellà la poden gaudir!

  'La Venus de les pells' · Teatre Akadèmia

'La Venus de les pells' · Teatre Akadèmia

En Marc, que és el soci núm. 110243, ha fet la següent recomanació sobre 'La Venus de les pells'....

Una obra que t’enganxa des del principi. Unes actuacions brutals i un text molt interessant. Una súper proposta que no us heu de perdre! Aneu hi abans no sigui massa tard.

 'Agente Topo' · Preestrena

'Agente Topo' · Preestrena

Les Preestrenes ja són un clàssic, un best-seller! L'Olga, sòcia 80028, no només va riure i passar-ho bé, també va entendre un drama ben real d'aquesta societat:

És una pel.lícula tendra i dura al mateix temps, fa riure i plorar. El missatge final era molt necessari amb els temps que estem vivint. No pot ser que els nostres avis estiguin sols

 Visites a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm + Tast especial

Visites a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm + Tast especial

També ho ha passat molt bé en Xavier, el soci núm. 3812, però gaudint del tast de vins de l'Antiga Fàbrica Damm:

Ens va agradar molt. Molt interesant conéixer com i on es va fundar aquesta empresa a Barcelona, així com recòrrer les instal·lacions explicant com es treballava fa 100 anys. També molt enriquidor el tast de cervesses, que mai no l'havia fet i m'ha ensenyat a distingir-les i apreciar-les. Molt agradable i pedagògica la dona que ens va fer de guia.

  Visita guiada a la Casa Rocamora

Visita guiada a la Casa Rocamora

En Ferran (soci núm. 8674) va descobrir una de les cases més singulars de la ciutat, la Casa Rocamora, i n'ha quedat contentíssim:

 

Molt coneixement i molt ben compartit per part de la guia, una visita molt interesant

 
 
Ah, que no ho sabies? A les fitxes del web del TRESC pots escriure la teva valoració de l'espectacle del qual has gaudit per tal d'animar a altres a gaudir-lo... tu ets el nostre millor prescriptor! Recomana a la resta de la comunitat aquell espectacle que t'ha emocionat!
 
 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES