COMPARTEIX

article
26 DE FEBRER DEL 2021 per Pol Segarra

 

Qui any passa, any empeny... i vaja si hem empès aquest any! Intentem no donar-hi més voltes, aquest any ha estat ben estrany, ben bé per oblidar! Segur? Ben mirat potser no cal oblidar-ho absolutament tot.

Ja entrats al mes de març i, agafant una mica de distància de la inèrcia boja del 2020, volem fer una última mirada enrere per fer balanç tot recordant aquells moments que, malgrat tot, també ens han aportat unes bones dosis de benestar.

Recordem les activitats exclusives que hem realitzat amb tots vosaltres, la comunitat de cultura, i anem fent boca de totes aquelles que, confiem, podrem gaudir amb tu aquest 2021 perquè, diguem-ho un cop més, la cultura és i sempre serà #culturasegura.

 

 Els Més que música d'aquest 2020!

Els Més que música d'aquest 2020!

Han estat pocs però ben intensos! Des d’artistes consagrats fins a noves promeses del panorama emergent, pel cicle de trobades que vol acostar els músics al públic (i viceversa!) aquest 2020 van passar: Magalí Saré i Sebastià Gris, Diamante Negro, Eduard Iniesta, Guillem Ramisa, Joina, Jorge Da Rocha… tots en només 2 mesos!

 Sant Jordi de Nadal

Sant Jordi de Nadal

Res ens ha aturat per poder seguir oferint la nostra festa especial de l’any, la nostra particular festa del llibre que tant ens agrada! Enguany el format en línia ens ha permès arribar a molts més de vosaltres a través de les eines digitals. Si et vas perdre el Sant Jordi de Nadal, no et preocupis, pots recuperar totes les xerrades, activitats infantils i lectures a tots els canals del TRESC.

 #aTRESCbandes · ‘La cultura, el dia després’

#aTRESCbandes · ‘La cultura, el dia després’

No cal que t’ho expliquem, de ben segur que ja el coneixes! Durant tots aquests mesos t’hem acostat a tots els agents que configuren el sector cultural del país per tal d’oferir-te una visió de la situació del sector de primera mà. Si te’n vas perdre algun, o vols tornar a mirar-te’ls per, com nosaltres, fer retrospectiva de la situació un any després, pots descarregar-te l’e-book resultant de forma gratuïta.

 DeGrecAGrec amb el TRESC

DeGrecAGrec amb el TRESC

Des de l’Aula de Públic del TRESC hem endegat un programa únic d’activitats culturals paral·leles a l’itinerari De Grec a Grec. Aquest cicle dona continuïtat a la programació escènica entre les edicions de 2020 i 2021 del Festival Grec incloent  xerrades, entrevistes, taules rodones, passejades per Barcelona, trobades amb equips artístics… aquí en pots trobar algunes de les que t’hem ofert aquest any!

 

 Corresponsals TRESC · Festival Temporada Alta

Corresponsals TRESC · Festival Temporada Alta

Els socis i sòcies van agafar l’altaveu per compartir amb tota la comunitat les seves impressions del Festival Temporada Alta. En aquest cas en Guillem Risques (soci 125452) i la Núria Casanovas (sòcia 45945) van gaudir de les obres i ens van fer aquestes ressenyes!

 

 Spoiler del TRESC

Spoiler del TRESC

Tampoc els Spoiler del TRESC s'han aturat, de fet, s'han intensificat. Allò que va començar amb una gran presentació de temporada amb Recomana.cat ha continuat per les xarxes amb diferents còmplices: el Temporada Alta, El Tradicionàrius... i els que encara vindran!

 ‘Mots en viu’ · Dia del llibre i de la Rosa

‘Mots en viu’ · Dia del llibre i de la Rosa

Amb motiu de la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa 2020, diversos escriptors i escriptores ens van presentar i dedicar el seu llibre amb un petit vídeo. Tots els llibres signats els vam sortejar i molts socis i sòcies van poder celebrar el Dia del llibre amb un exemplar signat.

 #VisàVis

#VisàVis

També hi va haver l'oportunitat de fer un petit tastet de la temporada de #VisÀVis del TRESC amb una convidada ben especial: Laura Rosel. Els socis vau poder gaudir d'una conversa íntima i relaxada i ben maridada amb els vermuts de La Bandarra, vermuteria de proximitat!

In situ del TRESC

In situ del TRESC

Amb l''IN SITU' t'hem portat a conèixer en profunditat els territoris personals dels artistes i talents actuals, posant en context la seva feina, la seva obra, el seu entorn i el procés creatiu que hi ha darrera de cada producció cultural.

 

 
Preestrenes, tallers, contacontes...Segur que tu en recordes molts més o has gaudit d'algun abonament com el Bonus Cultura o Teatres de proximitat! En pots compartir la teva experiència als comentaris!

per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES