COMPARTEIX

Quin fred, oi? I quina clatellada la factura de la llum! Nevades, sol radiant, pluja, vacunes, eleccions, noves soques, brots, rebrots i rerebrots, portem una entrada d'any que n'hi ha per parar boig! Ja ho deia el Senyor Conill a 'Alícia al País de les Meravelles': "Serà millor que ballem..."

Per tal que no et faltin bones dosis de felicitat a base de ball, la nostra especialista en músiques amb D.O Catalunya, Blanca Esteva, et fa arribar les novetats discogràfiques d’aquest hivern tan fred. Des de nouvinguts al panorama musical com LUW i el seu primer disc 'Viatge a la immensitat', fins a vells coneguts com Clara Poch i Marçal Calvet que ens presenten 'Fortuna'.

Sembla que s'estan coent coses ben especials a la cuina de Ferran Palau perquè ja podem gaudir del videoclip de 'Parc', la seva nova composició. I si això, flipar amb els millors videoclips és el que a tu t'agrada no pots deixar de veure 'Slowly Through Youth' la nova aposta fruit de la col·laboració de Bofirax i The Bird Yellow o els videoclips de Maria Arnal i Marcel Bagés 'Fiera de mí'; 'Reaching out to you' de Maika Makovski; o 'Tot el que brilla' de Pau Vallvé.

Sabem del cert que amb la música tot és millor, i millor si és amb Marcel i Júlia i el seu nou single 'Millor amb tu' o 'Luna Nueva' de Lu Rois qui també estrena nou videoclip en directe, 'L'amor més gran de tots'. Però això no s'acaba aquí, tenim les novetats de Donallop amb 'Floridura', Valentina & The Electric Post amb 'Physco(p)omb' i, per si encara fos poca cosa, una novetat de les més esperades: l'estrena de 'Mujer Frontera' de Clara Peya!

Escalfa l'esquelet i anima l'ànima a base dels millors ritmes fets a casa nostra. No oblidis compartir amb nosaltres aquelles novetats discogràfiques que a tu també et provoquen altes dosis de felicitat KM0!

 

 

 

 

 

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES