COMPARTEIX

Notícies
16 DE NOVEMBRE DEL 2020 per Víctor Ferran

Com les fulles grogues, roges i taronges que brollen als arbres, aquesta tardor arriben i arribaran llançaments discogràfics dels millors artistes de casa nostra. Aprofitem que s'acosta el 22 de novembre -Dia de la Música o Santa Cecília- per compartir-te la tria que ha fet la nostra experta en música, Blanca Esteva. Des del nou àlbum que va estrenar Sidonie, 'El regreso de ABBA'; 'Las Montañas', de Delaporte; fins a la versió "sofà" de Ramon Mirabet de 'Things That Often Come To Say' o el live concert de Quimi Portet a Cincinatti amb 'Si plou, ho farem al pavelló'.

Tal com diu el títol del nou single de Beth, 'Que tremolin els arbres', perquè la llista que hem preparat, a més dels esmentats, té de tot: el nou EP de Joan Miquel Oliver, 'Aventures de la nota LA'; 'Lilith', de Maria Rodés; o la nova cançó de Clara Peya, 'La niña'.

I si tens més 'Hambre', com el nou single de Kiko Veneno, et sorprendrà 'VEGA', la nova proposta de Paula Grande i Anna Ferrer; t'encantarà 'Arrels i llavors', d'Espiadimonis; i no deixaràs de posar-te en bucle la nova cançó de Dan Peralbo, 'Cosquis My'. Ah, i per si vols anar fent boca amb què posar aquest Nadal, tens 'Around de Christmas Tree', d'Ignasi Terraza & Randy Greer.

Ja t'escoltaràs la llista! I quan ho facis, digue'ns què hi trobes a faltar i quines són les cançons que més t'agraden a qualsevol dels nostres canals. Volem escoltar-te.

 


per  Víctor Ferran

ÚLTIMS ARTICLES