COMPARTEIX

Degut a la situació actual, segurament t'estaràs plantejant no fer grans viatges aquest estiu i, per seguretat i prudència, passaràs les vacances prop de casa. Una oportunitat perfecta per conèixer i gaudir a fons del nostre territori! Avui et proposem espais molt especials que podràs visitar amb descompte TRESC: ja els pots apuntar a la teva llista d'indrets per explorar aquest estiu!

 'Monet. L'experiència immersiva'

'Monet. L'experiència immersiva'

'Monet, l'experiència immersiva' és una proposta única a nivell mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l'impressionisme. Projecció 360º. 1000m2 de pantalla. Realitat Virtual. El centre IDEAL t'acollirà amb totes les mesures de seguretat necessàries!

 'La Pedrera Night Experience + sopar'

'La Pedrera Night Experience + sopar'

La Pedrera-Casa Milà t'ofereix una proposta exclusiva que combina la visita nocturna a La Pedrera amb un sopar al Cafè de la Pedrera. Una proposta cultural i gastronòmica de qualitat per gaudir d'una experiència inoblidable a l'edifici civil de Gaudí més emblemàtic de Barcelona.

 "Aproximacions" a la Fundació Antoni Tàpies

"Aproximacions" a la Fundació Antoni Tàpies

Aquesta visita inclou una introducció a totes les exposicions en curs així com una presentació de la història de l'edifici modernista, seu de la Fundació. Les exposicions són de caire temporal i mostren, de manera monogràfica, diferents aspectes de l'obra i el pensament d'Antoni Tàpies. Per voluntat del mateix artista, la Fundació també organitza mostres d'altres artistes per tal de difondre l'art i la cultura contemporànies.

 Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

La visita s'inicia a la Sala Hipòstila, que acollia les antigues urgències de l'Hospital. A través dels túnels, arribaràs al Pavelló de Sant Salvador, allà podràs recórrer la història de l'antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i conèixer l'obra i la trajectòria de Lluís Domènech i Montaner. La visita continua als jardins i acaba al Pavelló de l'Administració, l'edifici més destacat de tot el conjunt. Us sorprendran les diferents sales patrimonials, plenes de llum, colors, mosaics, escultures i una àmplia riquesa decorativa.

 Visita al Poble Espanyol

Visita al Poble Espanyol

Aquest estiu, al Poble hi trobaràs una programació farcida de propostes per gaudir de la cultura a l'aire lliure. Més de 70 músics, 24 espectacles familiars de 36 companyies diferents, 11 concerts de rock, 11 espectacles d'humor i 9 tallers d'artesania!

 Visita al Monestir de Sant Cugat

Visita al Monestir de Sant Cugat

Descobreix la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre romànic. Visitaràs l'església i pujaràs al campanar des de on gaudiràs d'una impressionant panoràmica de Montserrat i Collserola!

 Visita al Claustre del Monestir de Sant Cugat

Visita al Claustre del Monestir de Sant Cugat

La visita que et proposem tracta de descobrir els capitells d'una manera diferent, no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l'eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva pel grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES