COMPARTEIX

Per conèixer els hàbits de consum cultural del públic durant el confinament i per poder preparar-nos i adaptar-nos a la nova normalitat, hem fet una enquesta als socis del TRESC sobre el seu el seu estat d’opinió respecte de diverses qüestions vinculades al consum cultural durant i a partir del confinament. Amb aquesta informació obtinguda a través de l'enquesta, podrem anticipar-nos als canvis al consum cultural que ha provocat la situació sanitària i, per tant, oferir un millor servei com a comunitat de cultura de cara als nous temps que venen. Tenim previst fer una nova enquesta al setembre per tal de veure l'evolució de l'estat d'opinió dels nostres socis.

Per agraïr la participació, hem sortejat una subscripció al TRESC entre els 520 socis participants. Moltes gràcies! Junts, aconseguirem donar un millor suport a la cultura dels nostre país.

A continuació, presentem els resultats i conclusions de l'enquesta! 

Dades tècniques de l'enquesta:

Període de realització: entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2020.

 

  • El 63% dels socis del TRESC afirma que durant el confinament ha fet igual o menys activitats culturals i d’oci a casa que abans.

  • 8 de cada 10 socis del TRESC afirmen que l’activitat cultural i d’oci a la qual s’han dedicat més durant el confinament és llegir llibres. 

  • 3 de cada 10 socis del TRESC afirmen que, durant el confinament, s’han dedicat a veure obres de teatre i concerts online, entre d’altres activitats culturals i d’oci.

  • La meitat dels socis del TRESC (el 52,3%) preveuen continuar fent activitats culturals i d’oci a casa després del confinament.

  • Només 1 de cada 10 socis del TRESC afirma deixar de fer les activitats culturals i d’oci a casa després del confinament.

  • 8 de cada 10 socis del TRESC destaquen que el que més els atreu de tornar a assistir a un esdeveniment cultural en viu és el fet de viure una experiència única. 

  • El 71% dels socis del TRESC volen tornar a assistir a un esdeveniment cultural en viu per donar suport als espais culturals que més s’estimen.

  • El 90% dels socis del TRESC, que són públics assidus de la cultura, havien previst assistir a esdeveniments culturals en viu que s’han ajornat o cancel·lat durant el confinament.

  • 2 de cada 8 socis del TRESC han comprat durant el confinament entrades per a espectacles o concerts que tindran lloc a partir de l’estiu. 3 de cada 4 socis del TRESC consideren que el principal factor que els pot donar seguretat ara a l’hora de comprar entrades per a espectacles o concerts futurs és el fet de que t’assegurin el reemborsament del preu de les entrades, en cas que hi hagi cancel·lació.6 de cada 10 socis del TRESC creuen que podran assistir a esdeveniments culturals en viu amb total normalitat, comoditat i seguretat durant el que resta de 2020.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES