COMPARTEIX

Recomanacions
4 DE JUNY DEL 2020 per TRESC

Hi ha vida més enllà dels grans teatres! Els teatres i les sales més petites també han posat al teu abast diverses iniciatives teatrals i espectacles online que pots gaudir des de casa. Aquí en tens un recull!

  Sala Fènix Streaming

Sala Fènix Streaming

Neix la Sala Fènix Streaming, la versió online de la mítica Sala Fènix que acollirà a partir del 12 de juny versions online EN DIRECTE dels millors espectacles de la sala: 'Mirta en espera', d'Ángela Palacios; 'El asesino imprevisto', de Francesc Marí; i 'Càndida', d'Anna Tamayo.

 Tantarantana · 'Teatre del futur'

Tantarantana · 'Teatre del futur'

Aquesta nova iniciativa del teatre Tantarantana té com a objectiu anticipar la venda d’entrades i poder traspassar aquest ingrés a les companyies abans que arribin al teatre. D’aquesta manera, podran fer front a sous, despeses de producció o el que creguin més convenient per poder tirar endavant la seva feina. Avançar aquests diners és important en el moment que estem vivint ja que permet una certa estabilitat prèvia amb la que normalment no podem comptar. Pots comprar la teva entrada a 11€ pel TEATRE DEL FUTUR i quan la sala doni a conèixer la propera temporada podràs bescanviar-la per qualsevol espectacle que vulguis! És una compra a cegues per recolzar el futur del teatre.

 Sala Trono · #LaTronoACasa

Sala Trono · #LaTronoACasa

La Sala Trono també ha posat a la teva disposició els espectacles més destacats que han passat per la sala! Al seu canal de Youtube pots trobar obres d'èxit com 'Vaselina''Les Variacions Bildelberg' o 'Red Pontiac' de Pere Riera.

 Teatre Gaudí · Entrada Desconfina't

Teatre Gaudí · Entrada Desconfina't

El Teatre Gaudí ha posat a disposició dels seus espectadors l’Entrada Desconfina’t. Aquest nou format permet fer una compra anticipada a preu molt reduït (10€), que podrà bescanviar-se per entrades a les obres que s’estrenin més endavant, un cop les autoritats decretin que els teatres catalans poden tornar a obrir les seves sales.

 Sala Versus · Magazine Doble Grada

Sala Versus · Magazine Doble Grada

La Sala Versus presenta el Magazine “Doble Grada”, una revista que neix amb l’objectiu de compartir amb tots vosaltres continguts relacionats amb els espectacles en cartellera o els que vindran properament, notícies del sector i algunes recomanacions interessants.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES