COMPARTEIX

No saps les ganes que tenim de veure't... De trobar-te al teatre aplaudint dempeus, a les cues de les preestrenes amb ganes de bon cinema, emocionant-te després d’un gran concert, conversant amb personatges del món cultural amb una copa de vi a les mans... Aix, cultureta, esperem que tu també ens trobis a faltar tant com nosaltres a tu! Quan tot això s’acabi, ho tornarem a fer! 

Recordes ‘El Pop d’una Nit d’Estiu’? El nostre gran concert al Grec. Encara se’ns posa la pell de gallina...

I el Sant Jordi de Nadal? Somriem orgullosos recordant l’Antiga Fàbrica Estrella Damm plena de libres, de novel·listes, de poetes, de lletraferits, de famílies... Vessant de literatura per tots costats!

Quan tot això s’acabi, ho tornarem a fer! Amb més ganes que mai. Perquè si d’alguna cosa està servint aquest confinament, és per adonar-nos del valor de la cultura... Com l’enyorem quan no la tenim! Quan, per fi, puguem sortir al carrer, seguirem donant-te les millors recomanacions culturals, seguirem organitzant activitats que t’acostin als artistes i creadors, seguirem cometent bogeries com un sold out al Teatre Grec o un concert apoteòsic a la sala BARTS, i seguirem oferint-te els avantatges i descomptes més destacats. 

Però, per tornar-ho a fer, et necessitem. Sabem que són moments difícils, però si durant aquest període et toca renovar el teu carnet del TRESC, no ens deixis! Ampliarem el període de les subscripcions i Regals Club pendents de consumir en funció del temps que duri el confinament. T'informarem quan ho tornem a activar.

Ara és el moment d’estar més units que mai, de desenvolupar entre tots una comunitat més potent, més solidària i més compromesa que ens permeti, en definitiva, sentir-nos orgullosos de continuar formant part del TRESC.

El TRESC va néixer l’any 2006 amb la voluntat de conformar una comunitat d’usuaris culturals unida pel seu interès transversal per la cultura, interessada en disposar de facilitat d’accés al màxim i millor nombre d’iniciatives culturals, fet que hem aconseguit i consolidat des de fa anys. Ara ens toca viure una situació inèdita, on la prioritat absoluta és confinar-nos a casa i seguir les recomanacions sanitàries, però on també experimentem noves fórmules de consum cultural, després del tancament de teatres, cinemes, auditoris i museus, després de la cancel·lació de concerts, espectacles, projeccions, exposicions, visites comentades, conferències....

Des del primer moment d’aquesta nova situació, hem posat a la teva disposició i hem compartit a través dels nostres canals de comunicació i difusió (web, blog, xarxes socials, butlletins) iniciatives i propostes per viure la cultura a casa, a més del cicle #aTRESCbandes per reflexionar juntament amb el sector sobre quin serà el futur de la cultura.  Aprofita-ho! És la nostra manera d'oferir-te un servei d'informació i prescripció cultural de qualitat per tal que segueixis donant valor a formar part d'una comunitat cultural com la nostra.

La confiança és la base de qualsevol equip i es consolida amb el pas del temps. Quan les portes del món es tornin a obrir, i ho faran, estarem preparats per rebre als milions d'espectadors que voldran tornar a consumir cultura. Perquè la cultura ens fa persones lliures, ens fa créixer, ens fa compartir, ens fa ser societat, ens fa ser comunitat i ens fa ser qui som. Salvem la cultura tots plegats.


Rep una cordial salutació de tot l'equip del TRESC.
Seguim treballant per tu!

Moltes gràcies!
Salut i cultura

Pepe Zapata, director del TRESC


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES