COMPARTEIX

Notícies
25 DE FEBRER DEL 2020 per TRESC

El festival de sales de Barcelona per excel·lència, El Guitar Festival, amb més de 1.000 concerts i trenta anys de vida torna un cop més a la ciutat! Sabem que hi ha milers de concerts amb un elenc d'estils molt ampli però nosaltres et portem la llista dels artistes de casa més grans del moment. Gaudeix dels millors artistes de casa en directe!

 Núria Graham · Dijous 27 de febrer

Núria Graham · Dijous 27 de febrer

Amb només 22 anys, la cantant i compositora Núria Graham ha aconseguit ser reconeguda com a artista amb el seu propi segell en el folk-pop contemporani a nivell nacional. Després del seu debut discogràfic ‘First Tracks’, l’any 2015, tot va canviar i va anar guanyant-se lloc al món discogràfic. Ara, Graham publica ‘Marjorie’, el seu tercer disc, en el qual torna a vestir el seu característic folk-pop amb passatges de poesia quotidiana i pinzellades suaus de psicodelia.

 Gabriela Richardson · Divendres 28 de febrer

Gabriela Richardson · Divendres 28 de febrer

Gabriela Richardson ha treballat intensament per a donar forma a la seva carrera en solitari, i cançó a cançó, buscant el seu propi so amb els millors productors. És una artista que, malgrat trobar-se en el terreny efímer del pop electrònic, ha sabut impregnar tot el que fa amb el seu propi estil, on barreja l'hedonisme de la música dansi amb un toc de malenconia i l'actitud d'apoderament femení. El seu primer EP, 'Dölma' (2019), demostra que estem davant del naixement d'una estrella amb llum pròpia que ha començat a volar.

 Ferran Palau · Divendres 20 de març

Ferran Palau · Divendres 20 de març

No és gens fàcil trobar una definició de la música de Ferran Palau que pugui abraçar tots els seus matisos. Amb un estil delicat i essencial, el cantautor català sempre ha buscat crear el seu propi univers a través de lletres suggeridores, instrumentació colorista i aquest toc de romanticisme ambigu però alhora reconfortant. Amb el seu quart disc en solitari, 'Kevin', l’artista d'Esparreguera ha catapultat definitivament com una de les veus més personals de l'escena independent catalana.

 La Sra. Tomasa · Dissabte 21 de març

La Sra. Tomasa · Dissabte 21 de març

Pensar en la Sra. Tomasa implica pensar en fusió. És el substantiu que defineix la manera de fer, de treballar, en la qual les diferents voluntats dels membres de la banda es fusionen conceptualment en la personalitat de la Tomasa i es materialitzen en cançons i ritmes. Enguany són set nois joves amb una sola veu i el desig d'evolucionar i reinventar-se. Amb el seu nou ‘Nuestra Clave’ reflecteix aquesta sinergia, amb la qual fan un pas més i mostren la part més orgànica, per a vestir el missatge despreocupat i positiu que emeten.

 Pau Vallvé · Dijous 2 d'abril

Pau Vallvé · Dijous 2 d'abril

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus dos anteriors treballs, Pau Vallvé torna per presentar el seu 16è disc titulat 'Life vest under your seat', un disc explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional. Viu aquestes 12 cançons que destil·len aquesta mescla d'emocions tan característica a què ens té acostumats el músic barceloní, viu-ho en directe.

 Suu · Dissabte 25 d'abril

Suu · Dissabte 25 d'abril

La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l'actualitat. Després de triomfar amb el seu primer disc i a través del seu canal de Youtube i d'Instagram, on ja acumula més de 60.000 seguidors, aquest 2020 torna amb un nou disc anomenat ‘Ventura’, on assegura qualitat i bon ritme! Un bon exemple són els seus nous senzills, ‘Tant de Bo’ i ‘Ets un Temazo’, dues perles molt contagioses de pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.

 Judit Neddermann · Divendres 15 de maig

Judit Neddermann · Divendres 15 de maig

Judit Neddermann es troba en un moment de plenitud creativa. Després de les bones crítiques recollides amb la gira del disc ‘Nua’, la cantant de Vilassar de Mar presenta les cançons que conformen el seu quart disc amb la vista posada en iniciar una nova etapa per seguir creixent com a artista, compositora i cantant. Neddermann, aposta ara per incorporar el castellà en el seu nou repertori i es reafirma com una cantautora que ha sabut usar la introspecció com a motor creatiu.

 Carlos Sadness ·  Dissabte 16 de maig

Carlos Sadness · Dissabte 16 de maig

Compositor, cantant, productor, dj, dibuixant, escriptor... Carlos Sadness és un artista transversal, però, sobretot, és un comunicador hiperactiu que ha aconseguit crear un món propi que ha atrapat a milions de fans a tot el món.   Després de girar per mig món, arriba amb el seu tercer disc Diferentes tipos de luz’, on  estrena el single ‘La isla morenita’, que ben bé podria ser la banda sonora d´una illa utòpica on hi regna el pop, el dance, l´electrònica i els sons caribenys.

 Els amics de les Arts · Dissabte 16 de maig

Els amics de les Arts · Dissabte 16 de maig

Tornen Els Amics dels Arts per a presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera de 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu elèctric, al mateix temps que demostrarà de nou que Els Amics connecten com ningú amb el seu públic i demostren que la seva essència es manté després de 10 anys de trajectòria. Temes de sempre i cançons noves que faran ballar i emocionar pugen a l'escenari en un concert únic. Els Amics dels Arts, com sempre i com mai els has vist!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES