COMPARTEIX

T'expliquem tot el que es va desvetllar a la roda de premsa de ‘Cobertura’, el debut en la direcció de Clara Segura amb un text signat per Bruno Oro i Alejo Levis que ja pots veure al Teatre Romea.

Sí, sí! Has llegit bé! Els magnífics Bruno Oro i Clara Segura, la parella artística de ‘Vinagre’, es retroben de nou als escenaris! I ho fan per interpretar múltiples personatges en aquesta comèdia, amb la qual t’asseguren els riures, però avancen, també, que serà una tendra història sobre l’amor i el desamor, l’èxit i el fracàs, amb una profunda reflexió de com els telèfons mòbils han canviat les relacions humanes.

A continuació, tot el que s'ha dit i necessites saber sobre l'espectacle

En presentar l'acte, Josep Maria Pou, director artístic del Teatre Romea, s'ha mostrat feliç de rebre la Clara Segura, el Bruno Oro i l’Alejo Levis (co-autor del text) i ha dit que “des del primer moment que els va arribar la proposta, els va encantar comptar amb ells”, i després de conèixer el text, destaca també "l'homenatge tendre i des del cor que fa al món del cinema.”

Per començar, Clara Segura ha agraït la col·laboració de La Perla 29, perquè “sense ells no hagués sigut possible portar a terme aquest projecte”. Ha dit també que amb ‘Cobertura’ podràs gaudir d’una “ficció dins de la ficció” perquè és un “espectacle doble: ‘Cobertura’ (l'espectacle) i l'estrena de ‘Quiero nadar en tus ojos’ de Guillermo Peñalvar.” Sobre l'experiència de debutar en la direcció d'escena, Clara Segura ha dit que ho voldrà seguir fent, tot i que “ha estat una tasca difícil” i afegeix que “encara n’està aprenent”.

 

Seguidament, Bruno Oro, qui també s'ha encarregat de compondre la música original de l'espectacle, ha dit que l'obra és "una història d'amor i desamor d'una parella artística, en la qual el personatge de Guillermo Peñalvar, director de cinema, fa una davallada progressiva al mateix temps que la seva parella aconsegueix la fama" entre d'altres coses gràcies a la seva activitat a xarxes socials: "volíem que fos una obra actual que parlés de com les relacions i les persones canvien molt ràpid, com les tecnologies".

Per la seva banda, Alejo Levis ha dit que a l'obra es combinen diferents tipus de comèdia i que aquesta convivència de tons i estils és el més bonic de l'obra. Levis ha fet també una reflexió sobre els canvis que ha patit el cinema a causa de l'aparició de les noves tecnologies. Sobre la seva tasca en el muntatge, Alejo Levis ha afegit que ha intentat que l’audiovisual sigui màgic, que faciliti els canvis i que es puguin explicar coses a través d’allò.

Per acabar, Josep Maria Pou també ha volgut destacar com la mateixa confiança en el projecte que va tenir, l'està demostrant ara el públic, doncs a dia d'avui, les entrades estan volant! Així que no esperis més i compra les teves entrades amb el descompte TRESC per ‘Cobertura’!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES