COMPARTEIX

Tornem com cada setmana amb les recomanacions de Pepe Zapata, director del TRESC, al 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Avui amb tres propostes d’arts ben variades! Escolta aquí el podcast amb les recomanacions!

  Festival Beethoven250

Festival Beethoven250

L’Auditori de Barcelona ha llançat la casa per la finestra i presenta una temporada inspirada en el llegat musical del geni alemany per commemorar l’aniversari molt especial de Ludwig van Beethoven. El festival ho celebra, la propera setmana, amb un dels títols més destacats de la prolífica obra d’aquest geni: la 5a simfonia. Un aspecte molt interessant d’aquest festival és la seva aposta per dotar de serveis d’accessibilitat la majoria de propostes del festival i adequar-los per oferir subtitulació, llengua de signes i bucle magnètic per a les persones sordes, com el mateix Beethoven. No et perdis aquest cicle de música clàssica a L’Auditori de Barcelona i gaudeix de la Simfonia Nº 5, en do menor, Opus 67, amb la OBC, dirigida pel seu director titular, Kazushi Ono.

 Festival BCNegra

Festival BCNegra

El Dijous 30 de gener s’inicia el festival per als amants de la novel·la negra, i barcelona torna a ser la capital europea del crim de tinta i paper en la 15º edició. El festival, comissariat pel Carlos Zanón ofereix relats plens de misteri i boira durant les properes dues setmanes, fins al 9 de febrer. L’eslògan d’aquesta edició és ‘ciutat amagada’, a més, donat el gran furor que causa tota la novel·la negra ambientada en països nòrdics, Islàndia serà el país convidat. El Premi Pepe Carvalho s’atorgarà a Juan Madrid, el creador d’un altre personatge peculiar, Toni Romano, un expolicia i boxejador reconvertit a investigador privat. La programació compta amb una varietat espectacular, amb més de 60 activitats per a triar i un gran esdeveniment el 8 de febrer per conèixer autors com: Dolores Reyes, Mónica Ojeda, Bonnie Jo Campbell, Petros Màrkaris.

  Festival Sâlmon

Festival Sâlmon

Comença la 8a edició del SÂLMON, una cita obligada per a tots els que volem estar al dia de les últimes propostes d'arts en viu, performatives, d'arts del moviment. El festival està liderat pel Mercat de les Flors i el Graner, l'espai de creació i residència, però que compta amb una amplíssima programació expandida, durant 3 setmanes, per tota la ciutat de Barcelona a: l'Antic Teatre, La Caldera, la Poderosa, el MACBA, el Lliure, el CaixaForum, la sala Hiroshima, la Fundació Miró, La Capella, la sala Zumzeig, d'entre altres. Una de les activitats més destacades és la Bacanal Sâlmon, a la Fabra i Coats el diumenge vinent, amb una estupenda paella inclosa, i 12 artistes compartint amb el públic els seus treballs creatius; una oportunitat magnífica d'apropar-se als processos de creació.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES