COMPARTEIX

Després d'aquesta nit màgica de Reis, una nit que hem viscut un any més a SER Catalunya, tens ocasió de gaudir de la cultura, dels teatres, dels cinemes, dels auditoris... Amb 3 espectacles imprescindibles que recomana Pepe Zapata al 'Tot és Comèdia'. Aquí pots escoltar el podcast del programa.

 'Nada es imposible' del Mago Pop

'Nada es imposible' del Mago Pop

Avui, el protagonista de les nostres recomanacions serà el Paral·lel. En primer lloc,  recomanem un show de màgia brutal que no et pots perdre si vols iniciar amb emoció l'any 2020: 'Nada es imposible', d'Antonio Díaz, el Mago Pop, al Teatre Victòria fins al 15 de març! 

  'El Petit Príncep'

'El Petit Príncep'

Seguim amb l'enèsima reposició d'un musical fenomenal, històric: 'El Petit Príncep' a la Sala BARTS, amb música de Manu Guix i direcció d'Àngel Llàcer, una versió magnífica del gran clàssic d'Antoine de Saint-Exupéry. El viatge d’un nen que vol entendre allò que s’amaga dins seu, el farà recórrer diversos planetes i es trobarà amb una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu, els quals l’acompanyaran a ritme de cançons per fer-li conèixer el valor de l’amor i l’amistat. 

 'El Pare de la Núvia'

'El Pare de la Núvia'

I acabem la nostra ruta pel Paral·lel al Teatre Condal amb 'El Pare de la Núvia'. Veuràs a Joan Pera protagonitzant la història d'en Francesc Ramon, un mestre galeter que està molt emocionat per la preparació del casament de la seva única filla, la Meritxell. Però l'emoció se li acabarà al descobrir que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva... Què passarà?

Això és tot per avui. Des del TRESC: Molta salut i cultura!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES