COMPARTEIX

Notícies
16 DE DESEMBRE DEL 2019 per TRESC

Arriba el Nadal i el teatre es converteix en el millor regal possible per fer durant les Festes. Aquest escenari és el que vol aconseguir l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), amb la nova campanya 'És Nadal, tothom al teatre', que té com a objectiu incentivar el consum de les arts escèniques. El TRESC ha desenvolupat l'estratègia de comunicació i màrqueting per encàrrec d'ADETCA, i n'és un dels seus còmplices principals.

De fet, el teatre s'estan consolidant com a opció d'oci preferida per tenir en compte durant les festes nadalenques. "El teatre sempre és un bon regal pel Nadal i per a qualsevol ocasió perquè el que regalem són experiències vitals, moments i records", explica Isabel Vidal, presidenta d'ADETCA. 

Per aquest motiu s'ha obert el portal tothomalteatre.cat, la web per consultar fins a 300 espectacles de teatre -per adults i per a tots els públics-, musicals, circ, dansa i nous formats i que servirà per donar suport a tots els teatres associats a ADETCA.  

La campanya s'ha donat gràcies a la col·laboració dels Teatres Públics i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, la col·laboració de Catalunya Ràdio i la complicitat del TRESC i TeatreBarcelona.com.

Ja ho saps: aquest Nadal ves al teatre!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES