COMPARTEIX

Notícies
30 DE SETEMBRE DEL 2019 per TRESC

D'entre les novetats que aquesta nova temporada ens brinda, en trobem una de ben especial: l'acord de col·laboració entre el TRESC i la Universitat Politècnica de Catalunya en el marc del programa UPCArts, la iniciativa de la UPC per a acostar l'àmbit científic i tecnològic amb les humanitats i la cultura, dins de la seva estratègia STEAM.

UPCArts neix de la complicitat de la UPC amb diferents institucions culturals i artístiques, amb la voluntat d'oferir al conjunt de la comunitat universitària una oferta cultural complementària a la formació continuada i, a la vegada, donar visibilitat al talent dels membres de la seva comunitat. Per aquest motiu, tant els estudiants -a través de les seves associacions- com el professorat i el personal d’administració i serveis seran a la vegada usuaris i protagonistes del programa.

UPCArts oferirà activitats dins i fora dels campus, establint una xarxa de complicitats, començant pel propi TRESC, que farà de partner i prescriptor cultural, i que inclou altres agents culturals referents del territori -com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Festival Sónar-, amb el suport de la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Amb l’inici de curs, des del TRESC inicien un nou camí de prescripció i d’activació cultural amb un seguit de propostes personalitzades i específiques per a la comunitat universitària de la UPC, amb l’objectiu de remarcar el nostre rol com a comunitat de comunitats d’usuaris de la cultura.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES