COMPARTEIX

Notícies
29 DE SETEMBRE DEL 2019 per TRESC

Aquest diumenge hem seguit amb la nostra col·laboració amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya, presentat i conduït per Rosa Badia. Cada diumenge al migdia podràs escoltar a Pepe Zapata, director del TRESC, recomanant 3 propostes culturals per la setmana que comença! Una bona manera de postular-nos com a prescriptors culturals davant de l'audiència del programa i de posar veu a aquesta comunitat cultural que estem construïnt i fent crèixer! Aquí tens les 3 propostes TRESC per aquesta setmana. No te'n perdis ni una! ;)

 Exposició 'Bill Viola. Miralls de l'invisible' a La Pedrera

Exposició 'Bill Viola. Miralls de l'invisible' a La Pedrera

El divendres 4 d'octubre arriba a La Pedrera l'exposició 'Bill Viola. Miralls de l'invisible'. Bill Viola és un dels pioners del videoart, un dels artistes més destacats i amb més renom del panorama internacional. Utilitza sofisticades tecnologies audiovisuals per explorar i expressar una preocupació constant per la naturalesa de l’ésser humà i la transitorietat de la vida. En el marc de l'exposició s'ha organitzat una xarxa d'institucions culturals d'arreu (Palau de la Música, Liceu, el centre Bòlit de Girona, el Museu de Montserrat, el Museu Episcopal de Vic i la Fundació Sorigué) on també es podran visionar obres de Bill Viola.

 Sitges 2019. Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Sitges 2019. Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

52 anys ja del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebrarà del 3 al 13 d'octubre a Sitges. S'inaugura amb el film 'In the tall grass' de Vicenzo Natalli, a partir d'un relat d'Stephen King. Hi tindrem una presència espanyola destacada com el film 'Ventajas de viajar en tren', amb Luís Tosar i Quim Gutiérrez. Es donarà un premi honorífic a Sam Neill, actor neozelandés, conegut pel seu paper de paleontòleg a 'Parc Juràsic'. També hi trobarem activitats paral·leles com l'exposició 'MAD MAX WORLD' i la ja tradicional Zombie Walk pels carrers de Sitges.

 Pack Teatre TRESC

Pack Teatre TRESC

Acabem les recomanacions d'aquesta setmana amb l'anunci del PACK TEATRE exclusiu del TRESC. Atenció, teatreres i teatreros, hem seleccionat 4 obres imprescindibles del primer trimestre de la temporada i de teatres diferents, a un preu reduït: 'La rambla de les Floristes', un clàssic de Sagarra al TNC; 'Romeu i Julieta', un clàssic de Shakespeare al Teatre Akadèmia; 'Tot esperant Godot', un clàssic de Beckett a la Sala Beckett; i 'Jerusalem', un clàssic contemporani, un dels grans èxits del passat Grec, dirigida per Julio Manrique i protagonitzada pel gran Pere Arquillué, al Teatre Romea. Tot això per només 69€ per als socis del TRESC, que s'estalviaran fins a 30€!

 

Fins al proper diumenge. Salut i cultura!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES