COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 22 de setembre amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, us recomana tres propostes culturals per l’última setmana de setembre! Així que posa’t les piles! Has d’aprofitar per gaudir de tot el que et proposem a continuació per tancar el mes amb emoció!

Escolta aquí les propostes de Pepe Zapata:

Mercè: Terrats en Cultura, Ivalva + Piromusical

Mercè: Terrats en Cultura, Ivalva + Piromusical

Per començar, et proposem que emprenguis la setmana amb bona música i molts colors! El dimarts 24 de setembre celebra la Mercè anant als Terrats amb Cultura del barri de l’eixample de Barcelona, on la banda barcelonina Ivalva, formada per Héctor IvalvaÀlex Nevado i Juan Pablo Galbusera, et meravellarà amb el viatge a través del seu projecte musical. I tot plegat en combinació amb els fantàstics focs artificials del Piromusical de la Mercè!

 Serielizados Fest 2019

Serielizados Fest 2019

En segon lloc, si ets un amant de les sèries no et pots perdre la 6a edició del Serializados Fest, que per primera vegada tindrà lloc de forma simultània a Barcelona (del 25 al 29 de setembre) i Madrid (del 27 al 30 de setembre) i estrenarà més de 20 sèries inèdites a Espanya! Entre els esdeveniments que hi podràs trobar destaca la Premiere de ‘The Politician’, la nova sèrie de Ryan Murphy i un homenatge a la mítica sèrie catalana de 'Plats Bruts' amb la projecció del millor capítol i reunint els protagonistes en el 20è aniversari de 'Plats Bruts'

L’Auditori: Concert inaugural temporada OBC

L’Auditori: Concert inaugural temporada OBC

I per acabar la setmana, deixa’t commoure pel concert inaugural de la temporada 2019-20 de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). L’Auditori comença la temporada celebrant els 150 anys d’una de les obres simfonicocorals més exquisides: ‘Un rèquiem alemany’ de Johannes Brahms, dirigida per Kazushi Ono i interpretada per l’Orfeó Català juntament amb dos grans solistes de renom internacional: Ilona Krywicka (soprano) i Dietrich Henschel (baríton).

No t’ho perdis! Ens tornem a trobar el proper diumenge amb més i més cultura!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES