COMPARTEIX

Notícies
16 DE SETEMBRE DEL 2019 per Emily Henley

Un any més arriben les festes de La Mercè carregades d'energia i música que et farà oblidar la tornada a la rutina! Oques Grasses, Els Catarres, Doctor Prats, Búhos, etc. Aquests i altres grans artistes tindran el plaer d'omplir els escenaris i carrers de Barcelona del 20 al 24 de setembre, repartits en 11 espais musicals. T'agradi el pop, t'agradi l'indie català, aquesta Mercè està feta per a tu! Llegeix i pren nota de tots aquells concerts els quals no et voldràs perdre!

 Divendres 20 de setembre

Divendres 20 de setembre

La Platja del Bogatell inaugurarà la festa amb pop electrònic i comptarà amb artistes com la Casa Azul, Oques Grasses i Dorian. A l’avinguda de la Reina Maria Cristina s’hi reuniran artistes com Edurne, Carlos Baute o Miquel Abras. Si el que busques és un toc de rock i d’enyorança al Moll de la Fusta Pau Riba recordarà el 50è aniversari de ‘Dioptria’. A més, per aquells amants de la música clàssica, la Banda Municipal de Barcelona oferirà un concert al Parc Central de Nou Barris.

 Dissabte 21 de setembre

Dissabte 21 de setembre

Un dia amb innumerables plans per a tots els gustos i colors. Des de flamenc a l’avinguda de la Catedral amb Chicuelo i Aurora; èxits del moment a la platja de Bogatell amb artistes estiuencs com La Pegatina, Joan Dausà, De Souza; i a l’Antiga Fàbrica Damm, on s’hi ha fet de tot, aquest any promet ser igual.

 Diumenge 22 de setembre

Diumenge 22 de setembre

Si creies que dissabte era increïble, potser diumenge ho supera! L’avinguda de la Reina Maria Cristina acollirà el ja tradicional concert RAC 105 amb artistes com Gertrudis, Miki Núñez i Sense Sal. A l’Antiga Fabrica Damm hi trobaràs Honolulu, Norts State, Say Yes Dog i molts més! A més, si busques un pla alternatiu, a la plaça de Joan Coromines t’hi espera una jove promesa del hip-hop provinent de Sudàfrica, Yugen Blakrok.

 Dilluns 23 de setembre

Dilluns 23 de setembre

Guarda’t aquest dia a l’agenda, perquè ve carregat de plans! La ubicació estrella de la nit: l’avinguda de la Reina Maria Cristina on els grans grups del moment - Els Catarres, Doctor Prats i Buhos - et faran ballar i saltar al ritme de la seva música. Al Moll de la Fusta l’artista Malikah, reina del hip-hop àrab, t’obrirà les oïdes a un tipus de música que et sorprendrà.

 Dimarts 24 de setembre

Dimarts 24 de setembre

I si encara tens energia, diumenge posa rumb cap al Parc Central de Nou Barris, l’epicentre de la música clàssica aquests dies, on escoles de música com l’ESMUC, l’Escola de Jam Session, l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Federació Catalana d’Entitats Corals oferiran un tast del seu talent.


per  Emily Henley

ÚLTIMS ARTICLES