COMPARTEIX

Recomanacions
13 DE SETEMBRE DEL 2019 per Pepe Zapata, Director del TRESC

Aquest diumenge hem seguit amb la nostra col·laboració amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya, presentat i conduït per Rosa Badia. Cada diumenge al migdia podràs escoltar a Pepe Zapata, director del TRESC, recomanant 3 propostes culturals per la setmana que comença! Una bona manera de postular-nos com a prescriptors culturals davant de l'audiència del programa i de posar veu a aquesta comunitat cultural que estem construïnt i fent crèixer! Aquí tens les 3 propostes TRESC per aquesta setmana. No te'n perdis ni una! ;)

Pots escoltar aquí les tres propostes culturals de la setmana!

 

 31è Mercat de Música Viva de Vic

31è Mercat de Música Viva de Vic

La primera recomanació del TRESC és per l'edició número 31 del Mercat de Música Viva de Vic. És la gran cita anual del sector musical! Del dimecres 18 al dissabte 21 de setembre els carrers de Vic acolliran una barreja d'artistes, professionals i públic àvid per conèixer les últimes novetats de més de 70 artistes, alguns dels quals en rigorosa estrena, com Mazoni, Lagartija Nick, Gertrudis, Javier Ruibal o Ferran Palau. Per cert, dissabte al migdia a l'Orfeó de Vic el TRESC organitza un maridatge de música i vins de la DO Penedès amb actuacions de Meritxell Gené, Xavier Calvet i Alessio Arena. 

 Vis à vis TRESC amb Màrius Serra

Vis à vis TRESC amb Màrius Serra

I ja que parlem de maridatges... La segona recomanació del TRESC és per una nova sessió del cicle VIS À VIS, que en aquest cas serà una conversa amb l'escriptor, periodista i virtuós del llenguatge Màrius Serra, qui ens parlarà del seu últim llibre, una novel·la negra que porta per títol 'Jugar-s'hi la vida'. Ho farem mentres tastem 3 caves del Celler Carol Vallès! Aquest Vis à vis tindrà lloc aquest dijous a les 19h de la tarda al MEAM, Museu Europeu d'Art Modern.

 'Cinco horas con Mario'

'Cinco horas con Mario'

Torna un clàssic del nostre teatre amb una gran actriu com Lola Herrera, qui presentarà al Teatre Goya a partir del dimecres 18/09  'Cinco horas con Mario', l'adaptació teatral de la novel·la homònima de Miguel Delibes, un monòleg que des de fa més de quaranta anys uneix Lola Herrera i Carmen Sotillo -la protagonista de la peça-.

Això és tot per avui. Salut i cultura! 

 

 


per  Pepe Zapata, Director del TRESC

ÚLTIMS ARTICLES