COMPARTEIX

Si ets un lector compulsiu, trobes a faltar Sant Jordi o simplement busques una proposta alternativa amb la qual sorprendre els teus amics, estàs de sort… L’època dels festivals ja és aquí i la literatura s’hi suma! Et proposem quatre plans al llarg del territori català que no pots deixar passar.

  Tangent. Festival de les Arts de l’Eixample (Barcelona)

Tangent. Festival de les Arts de l’Eixample (Barcelona)

Fer dels barris un gran escenari és possible. Tangent ofereix espectacles gratuïts que inclouen àmbits de la creació cultural com són la música, la literatura, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen diverses disciplines escèniques. Compta amb la col·laboració dels centres cívics i enguany presenta la seva tercera edició que aposta per una programació de qualitat amb propostes innovadores, companyies de renom i artistes emergents. Preparat aquest estiu per gaudir d’aquesta oportunitat sense sortir de la quadrícula de l’Eixample!

Estigues alerta de tota la informació.

  Poesia i + (Maresme)

Poesia i + (Maresme)

L’estiu torna per reivindicar, més que mai, la força de la paraula i de la poesia. Entre la Fundació Palau de Caldes d’Estrac i altres poblacions del Maresme, poetes, artistes i músics de diferents generacions, estils i procedències es reuneixen per utilitzar la seva arma més inofensiva i transformadora en un món de bombolles informatives i veritats alternatives… Pròxim, acollidor i estimulant, aquest festival busca aprofundir en la veu dels poetes i el paisatge autòcton sense perdre la seva essència. Del 4 al 14 de juliol, a flor de pell, més poesia, si us plau!

Tota l'experiència al web del festival.

 La Setmana del Llibre en Català (Barcelona)

La Setmana del Llibre en Català (Barcelona)

La 37a edició se celebrarà entre el 6 i el 15 de setembre. Aquesta trobada entre lectors, autors, editorials i llibreries permet reconèixer la tasca del sector i fomenta la lectura catalana. És una gran oportunitat per trobar grans novetats, recuperar aquell llibre que no et van tornar i gaudir d'un munt de propostes interessants com són, entre altres, els sopars literaris, les taules rodones i les nits de música, cinema i espectacles familiars. Aquest contacte directe amb la cultura és un dels esdeveniments més importants del país i tu no hi pots faltar!

Per saber-ne més, entra aquí.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES