COMPARTEIX

Hola de nou! Feia dies que no ens trobàvem per aquí... I es que, imaginem que has estat molt ocupat/da amunt i avall, aprofitant totes les propostes i descomptes del TR3SC. Al cinema, al teatre, als museus i fins i tot, als restaurants i cellers més cool del territori.

Ens encanta que puguis gaudir de la cultura i de totes les activitats que es fan arreu, però encara ens agrada més que ens expliquis com ha estat la teva experiència i que la comparteixis amb la resta dels socis i sòcies del Club! Aquí et portem algunes de les recomanacions i els comentaris que ens han arribat. Ens ha costat molt escollir, esperem que t’agradi!

 

Comencem al cinema amb la pel·lícula ‘El Veredicto’ dirigida per Richard Eyre i protagonitzada per Emma Thompson, qui interpreta el paper d’una eminent jutgessa que ha de prendre una decisió transcendental. La Maria Immaculada ens la recomana així:

 

 

Del cinema al teatre! L’habitació del costat’ és a l’hora una comèdia i una història insòlita. Julio Manrique ha portat a l’escenari aquesta obra que trenca tabús. La nostra sòcia Carmina, ja l’ha anat a veure i en diu el següent:

 

 

T’agrada passejar? També tenim propostes per amants de caminar però també de la literatura! Units, els dos conceptes encara són més fascinants! Com passa a la ruta literària 'La tela blanca' si no ho creus, mira què en pensa la Immaculada:

 

 

Fantàstic! Però no tot són flors i violes. La Concepció va anar a veure ’24 hores a la vida d’una dona’ i pel que sembla, no l’hi va acabar de convèncer.

 

 

Una mica de música? Doncs res millor que el Concert TR3SC la Colosal By Panagea amb Gigi McFarlane! Una artista amb valors, que vol deixar el món millor del que l’ha trobat i alemnys durant una estona ho ha fet:

 

Has sentit a parlar del fenomen de l’Escape Room? Joel Joan i Hèctor Claramunt s’han basat en una d’aquestes famoses activitats i han creat aquesta comèdia de por amb la que no podràs parar de riure! La Mercè ho sap prou!

 

Encara no hem acabat! Quants comentaris! Tornem al cinema, aquesta vegada de preestrena. ‘El Silencio de otros’ revela la lluita silenciada de les víctimes del llarg règim de Francisco Franco. La Maria del Pilar ens ha deixat un gran comentari del que és aquesta pel·lícula:

 

I què seria del Club sense el Més que Música? Aquí, en Miquel ens ha deixat per escrit la seva experiència en aquest cicle que apropa els artistes al públic i el públic als artistes, en aquest cas, Paula Grande.

 

L’omissió de la família Coleman’ mostra la nostra incapacitat per parlar d’allò que ens passa. A l’Hermínia, això és el que li ha passat al veure-la:

I, per acabar, una altra preestrena de cinema! ‘La noche de 12 años’ és un film basat en fets reals que explica la història d’Uruguai. Moltes de les nostres sòcies han quedat bocabadades amb les actuacions i amb el que relata la pel·lícula...

 

Que no pari el ritme!! Segueix comentant i recomanant perquè... Sense tu, no som res!

Moltes gràcies!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES