COMPARTEIX

Notícies
28 DE DESEMBRE DEL 2015 per TRESC

L’equip de sommeliers de Wineisocial us hem creat una experiència especial per descobrir la cultura del vi. Tres ampolles per conèixer la diversitat i riquesa de la cultura del vi a Catalunya. Un recorregut per la terra a través de tres vins que arriben des de la DO més petita i pròxima a Barcelona, Alella; una DO amb tot el caràcter del Mediterrani, l’Empordà, fins a un escumòs del Penedès per conèixer la DO Cava.

 

AA Pansa Blanca 2015, Celler Alta Alella

Un vi ecològic d’una gran intensitat aromàtica i ideal per conèixer la varietat blanca més pròxima a Barcelona i al mar mediterrani, la Pansa Blanca. Un vi amb gran presència de fruita blanca i cítrics, però també un toc floral. Un vi amb una redrescant acidesa i un lleuger toc amarg. Un vi ideal pels peixos al forn i els tàrtars. Un bon truc, és el de posar una mica d’estragó al plat. El celler és un projecte familiar de l’enòleg i emprenedor Josep Maria Pujol-Busquets.

Sauló 2014, Celler Espelt

El Mediterrani en una copa. En nas ens sorprenen les aromes a fruita vermella, herbes aromàtiques, records de llorer i pebre... És un vi amb una bona estructura, que omple la boca i persisteix retornant-nos les mateixes aromes que hem trobat en nas. Especialment ideal per aquells plats acabats amb herbes mediterrànies i de llarga cocció, amb un toc de muntanya. Espelt a Vilajuïga (Alt Empordà) és un celler dinàmic i creatiu que es reinventa a través de l’art visual i gustatiu.

 

Recaredo Terrers 2009, Caves Recaredo

Les bombolles són ideals quan es té un motiu de celebració, per un dia especial... Aquest cava, profund, transparent i espectacularment fresc i molt fi, és ideal per qualsevol dia i moment i sempre et farà quedar bé. No només per la seva curosa elaboració, sinó també per la delicadesa i complexitat aromàtica. Idoni pels aperitius nadalencs, però també per plats més complexos com un pollastre amb panses i pinyons. Un cava que dóna molt per molt poc. Recaredo és un dels grans noms del món del cava al Penedès amb una elaboració artesanal de vins escumosos.

T'has quedat amb ganes de tastar-los? Tots aquests vins els trobaràs al lot especial de 6 ampolles que hem preparat amb el Club TR3SC aquí.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES