COMPARTEIX

Recomanacions
27 DE SETEMBRE DEL 2018 per TRESC

Els Més Que Música, 'Maremar', els vins amb DO de Tarragona... Aquesta setmana ha estat ben intensa! Després d'aquesta setmana farcida d'activitats tan interessants no ens en podem estar de compartir amb tu tot allò que destaquen els socis. No és que vulguem fer-te dentetes, però aquestes propostes fan molt bona pinta! T'hi podràs resistir? Gaudeix tu també de totes les activitats que et proposa el teu club preferit i, sobretot, recorda de recomanar-nos aquelles que més t'han agradat. Que el carnet de soci tregui fum!

Les experiències vitivinícoles mai deceben. La Pilar va poder gaudir d'un cap de setmana inoblidable a l'experiència 'Del Císter a la Catedral del Vi ' i així d'eufòrica ho comenta.

Ja se sap que les primeres vegades són difícils d'oblidar. L'Olga segur que sempre recordarà el tast de vins que els hotels de Barcelona van acollir aquesta setmana passada.

Després de recòrrer 25 anys de trajectòria amb elles al Vis à Vis, molts heu aprofitat per visitar les T de Teatre a l'espectacle E.V.A. Podem assegurar que mantenen el nivell d'aquests 25 anys d'èxits.

En podem destacar el guió, l'escenografia, el director, però tothom coincideix en lloar l'actuació de Mercè Aranega a Shirley Valentine. Com la Maria Eugènia, moltes s'han sentit identificades amb aquesta obra.

'Fun Home' és una obra profunda i sentimental, fàcilment pots trobar empaties amb els personatges mentre et deixes endur per les emocions i la música. Fins i tot l'Andrea, que no és gaire fan dels musicals, s'ho va passar molt bé.

 

I és per tots sabut que quan t'ho estàs passant bé el temps corre més ràpid! Àngel Llàcer i Manu Guix ho aconsegueixen a 'La Jaula de las Locas'.

Si ja va triomfar fa uns anys la cançó de Lluís Llach 'Maremar', l'obra de teatre no podia ser menys. La Marta hi va ser el dia 24 i la recomana!

 

 

Continuem amb les preestrenes de cinema, un d'aquells avantatges que més èxit té. Aquesta setmana 'The Rider' i 'El Capitán' han estat les que més us han agradat!

L'Antoni va anar a veure 'El Capitán' i en va sortir força impactat.

 

La crueltat de 'El Capitán' contrasta amb l'exemple de superació que és 'The Rider'. En Zai la recomana!

I per acabar, una d'aquelles activitats que més aprecies, d'aquelles que esperes tot el mes amb candeletes, el Més Que Música! En l'edició de dimarts 25 vam poder veure la polifacètica Clara Peya avançant-nos peces del disc que estrena aquest octubre, 'Estómac'. En Pere no va poder resistir emportar-se el disc a casa!

 

 

 

Ara ja ho saps. Les propostes del TR3SC t'estan esperant i són un munt! No perdis el temps i aprofita-les. Al teu club de cultura ja et trobàvem a faltar! 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES