COMPARTEIX

Si ets un/a fan incondicional dels musicals, continua llegint! No et pots perdre les propostes de la nova temporada, en tenim per a tots els gustos i te les presentem ben endreçades: des de les més tenebroses i esbojarrades fins a la més innocent de les estrenes per als més petits de la casa. A gaudir i molta sort! Escollir-ne un de sol serà el més difícil. 

 La Jaula de las Locas

La Jaula de las Locas

Àngel Llàcer i Manu Guix reten homenatge en forma de versió revival a ‘La Cage aux folles’, un dels musicals més influents de la història on podem veure’ls brillar. Amb una producció milionària, han convertit el Teatre Tívoli en un autèntic cabaret per a l’ocasió. Els socis i sòcies que ja l’han vist la qualifiquen d’insuperable. No t’ho pensis més i viu l’experiència!

 Maremar

Maremar

Coneixes la història de Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare? Tant si n’has sentit a parlar com si no, no et pots perdre aquesta oportunitat! Dagoll Dagom ens porta de nou als vaixells, al mar, a l’olor d’escuma salada... amb aquesta historia: una metàfora sobre la vida explicada amb un viatge a través del mar. Música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach. A partir del 27 de setembre al Teatre Poliorama.

 

 24 hores a la vida d’una dona

24 hores a la vida d’una dona

Silvia Marsó i la seva companyia arriben des de Madrid amb una adaptació musical de la novel·la d’Stefan Zweig. Un entorn de casino on una aristòcrata recent enviudada salva del suïcidi a un jove que s’ha arruïnat. Amb ella ens podrem traslladar fins a Montecarlo, la Riviera, la Costa Blava.... però atenció! Per poc temps: del 7 al 25 de novembre a l’ONYRIC Teatre Condal.

 La Família Addams

La Família Addams

La família més peculiar de la televisió estrena un nou musical al Teatre Coliseum el 19 d’octubre. Un retrat d’aquelles famílies on els nens esdevenen allò que anomenem adolescents. Dimecres, l’estimada filla de Morticia i Gómez s’enamora d’un jove “normal” i planteja un nou repte a la família que fins ara havien aconseguit esquivar, els canvis.

 Fun Home

Fun Home

Dirigit per Daniel Anglès i precedit per l’èxit a Brodway en la seva versió americana, ‘Fun Home’ és un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als teus pares a través d'ulls adults. Quan el pare de l’Alison mor inesperadament, aquesta es posa a reviure a través de flashbacks i amb preguntes que van sorgint pel camí, la història de la seva vida. Tens temps fins el 4 de novembre!

 Paquito forever

Paquito forever

Tampoc et voldràs perdre l’èxit de la temporada passada a l’Almeria Teatre. Joan Vázquez és Paco Alonso, més conegut com “Paquito”, el bailaor, cantaor, actor i transformista que durant els anys 50 va arribar a Barcelona des de Nova York amb la seva brillant carrera internacional. Fins el 13 de novembre l’ONYRIC Teatre Condal serà un cabaret fresc i desenfadat que no et deixarà indiferent.

 Les dones de Frank

Les dones de Frank

Coneixes el terme: ‘Bobby Soxer’? Descobreix-ho amb aquest musical! Uneix-te a la Cris, la Marina, la Jou i la Carla en un viatge fascinant i acompanyat de bona música per la vida de Frank Sinatra, a través de la narració de la que va ser una autèntica fan en la seva època, la Nona. Del 7 de desembre al 27 de gener al Teatre Gaudi.

 Carrie, el musical

Carrie, el musical

Del 15 de novembre al 4 de gener, el Teatre Gaudi de Barcelona es banya en terror. Carrie és el relat d’una noia amb poders telequinètics a qui la situació que l’envolta la porta al límit durant el ball de final de curs. Ferran Guiu que està darrera la direcció, ens assegura una estona ben inquietant.

 El petit príncep

El petit príncep

Encara no has vist mai el que ja s’ha convertit en un clàssic del Nadal a Barcelona? El musical que any rere any emociona a grans i petits, estrena el 6 de desembre la seva cinquena temporada. No et pots perdre aquesta oportunitat de veure la història com mai l’havies vist. Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 t’esperen a BARTS aquest Nadal!

 Artaban

Artaban

El protagonista d’aquesta història que expliquen la Clàudia i l’Eloi al seu germà, en Blai, aprendrà que els petits gestos que es fan durant el viatge són igual o més importants que les grans missions. Un príncep fascinat per les estrelles travessarà deserts per sumar-se a l'expedició dels tres reis mags seguint l'estel d'Orient. Un musical que fascinarà a grans i petits aquest Nadal. De l’11 de desembre al 4 de Gener.


per  Júlia Roqueta

ÚLTIMS ARTICLES