COMPARTEIX



Dia 5 i encara no tens el regal de reis? Ni saps què regalar a l’altra persona, qui resulta ser exigent, i per sumar-hi tensió, saps que s’emocionarà si considera que, mínimament, t’has treballat el regal?  Ni se t’ocorri a la desesperada comprar una capseta-regal d’aquests tan típiques i dóna-li una ullada a les 5 propostes que et proposo. Això sí, li ha d’agradar el vi sinó no perdis el temps i SORT en la recerca.

1. Regal de reis per algú MOLT especial: Escapa’t a l’Empordà i coneix la seva història vinícola.

Sé que no és un viatge de parella, ni un viatge romàntic entenent el romanticisme com una cosa de dos però tampoc t’imaginis un viatge estil Inserso. Els caps de setmana que fem al TR3SC tenen nivell i són únics i molt complets. A aquest preu no el trobaràs enlloc. Conyes a part, és un cap de setmana a petit format ple de sorpreses, aventures i gent bonica del món del vi per conèixer.

Fes el teu regal aquí

 

2. Regal de reis per tenir-lo/la entretingut/da i també per la gent a qui li agrada formar-se i aprendre d’una forma divertida.

El Xavi Barba, enòleg i qui ens ha acompanyat durant aquests 5 anys al TR3SC, impartirà aquest curs de 5 sessions on descobriràs els millors vins per maridar amb les situacions més habituals amb les quals et trobes. Vins pels arrossos de diumenge, vins per les calçotades d’aquestes mesos, per les barbacoes amb amics, per un sopar romàntic. Vaja, que intentarem solucionar-te la vida vinícolament parlant.

Fes el teu regal aquí

 

 

3. Regal de reis per a tota la família o pels amics

Tret de sortida de les calçotades! Una tradició tan nostrada com aquesta i que nosaltres te la oferim a diferents cellers catalans incloent-‘hi una visita enoturística i un tast de vins. Aquest any organitza tu la calçotada i que sigui memorable.

Fes el teu regal aquí

 

4. Regal de reis pels més sibarites

El cicle de 10tastos,10maridatges et descobreix els millors maridatges amb els millors vins catalans. Formatges, foies, tapes, sushi, musclos, pernils i molts d’altres. Si tens algú golós a prop regala-li un d’aquests tastos enogastronòmics.  

Fes el teu regal aquí

 

5. Regal de reis DIY

Caves Carol Vallès et convida a visitar el seu celler i fer el teu propi cava. Una experiència enoturística diferent per aquells que, en comptes d’observar, els agrada fer.


Fes el teu regal aquí

Per Patrícia de Golferichs, cap de l'àrea de vins del Club TR3SC


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES