COMPARTEIX

Recomanacions
19 DE SETEMBRE DEL 2018 per TRESC

Les primeres setmanes de setembre ja pesen i només podem pensar en el pròxim pont, dia festiu o, inclús, en les properes vacances d'estiu per desconnectar un altra vegada. La rutina es fa pesada, sí, però si et quedes a casa lamentant-te encara és pitjor! Al TR3SC t'oferim les millors propostes per trencar, per una estona, la feixuguesa de la rutina. Si encara no t'hem convençut, serà millor que deixem que els mateixos socis et donin la petita empenta que et cal. Llegeix els comentaris i opinions de socis que ja estan gaudint dels avantatges del club i fes com ells: fes cultura!

La nova temporada de teatre ha començat amb molta potència. Així ho expressen els millors crítics que coneixem: els nostres socis! Una de les obres més destacades ha estat E.V.A’, amb la qual les T de Teatre celebren els 25 anys sobre els escenaris. Així ens ho comenta en Sergi:

 

Però si hi ha un actor que mai decepciona, aquest és Bruno Oro. L'Eva ens corrobora que a 'Immortal'  la diversió està assegurada!

 

I què seria una cartellera sense un musical? Fun Home’ és un espectacle ple d’emocions, un musical refrescant, honest i totalment original sobre veure els teus pares a través d'ulls adults.

 

 

No pateixis! No ens hem oblidat de les propostes que més us agraden! El cicle Vis à Vis ja ha començat i ho ha fet amb molta força. Entre vins i embotits, Antoni Bassas ens va acompanyar a la primera trobada per tal de començar la temporada amb bon peu.

 

I no baixem el llistó: a la sessió del dimarts les T de Teatre van compartir amb tots els assistents 25 anys d’experiències juntes.

 

Ei! No et perdis les preestrenes exclusives que tenim preparades per a tu!  'Searching' és un thriller hipermodern explicat a través dels dispositius tecnològics. La Bet hi va anar i en destaca l'originalitat del format.

'Una casa, la familia y un milagro' els protagonistes hauran d'aconseguir un autèntic miracle per tal que el pare, acabat de despertar del coma, pugui tornar a casa seva i recuperar la normalitat.

 

També tenim propostes molt interessants pels inconformistes amants de la música com tu! Els socis van poder gaudir dels millors concerts del Mercat de Música Viva de Vic. Com ara el de Joan Miquel Oliverque va suscitar comentaris tant entusiastes com aquest de l'Albert:

 

Clara Peya tampoc va deixar de sorprendre aquells que van assistir al seu concert a Vic

 

T'ho vas perdre? Cap problema, hem pensat en tot! La Clara Peya inaugurarà el cicle Més Que Música d’enguany el proper dimarts 25 de setembre!

Ja saps que sempre anem més enllà per oferir-te experiències úniques per gaudir de la música de la manera més original. La Mercè va ser una de les afortunades que va poder viure l'experiència sensorial del Maridatge enomusical amb vins DO Penedès acompanyada de la música d'Edna Sey, Guillem Roma, Ivette Nadal amb Caïm Riba i Nyandú. Per cert Mercè, prenem nota del teu suggeriment! ;)

I si ets d'aquells que estimen la literatura però que no es poden treure el cinema del cap, Plaça de la Revolució, cantonada Verdi, és el teu punt de trobada! Jordi Izquierdo, autor de la 'Guia secreta del cine a Gràcia',  va mostrar a sòcies com la Susana els racons del barri de Gràcia que Fernando Trueba, Pedro Almodóvar o Woody Allen van escollir per rodar-hi les seves pel·lícules.

Ja ho veus! No tens excusa per quedar-te a casa enyorant les vacances... Els avantatges del club TR3SC t'estan esperant. Els deixaràs escapar?


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES