COMPARTEIX

Sí; ja s’ha acabat l’estiu, les vacances, les llargues migdiades, els sopars a la fresca, el plaer de la desconnexió… Sí; que curtes que s’han fet, quina mandra tornar a la rutina i bla, bla, bla… Prou de queixar-se! Tens molts motius per seguir gaudint del teu temps lliure! Des del TR3SC, cada dia te’n donem un munt! I sino t’ho creus, llegeix els comentaris i opinions dels socis que no han perdut el temps i han aprofitat la setmana al màxim gaudint de les activitats exclusives del seu club preferit!

 

'Bodas de Sangre' sempre enamora. Esperem que torni. I que no deixin de tornar mai. Per tots aquelles que no la heu pogut veure encara. Mireu aquest soci, a la quarta va la vençuda! Aprofiteu que encara hi són fins al 30 de setembre!

 

 

Una obra que ha agradat molt és 'El amante de los caballos'. Compartim totes les paraules que ha escrit l'Artur:

 

 

Després de la bona rebuda que van tenir les preestrenes de ‘Kings’, ‘Carmen y Lola’ y ‘Un océano entre nosotros’, aquesta setmana no podien baixar el llistó les projeccions programades.

Començant per la pel·lícula infantil ‘Al aire, patos!’, molts socis vau sortir encantats perquè l’animació a la pantalla amagava quelcom més que animals parladors.

 

 

L’altra preestrena que hem dut a terme ha estat ‘Book Club’, amb un elenc d’aquells que fan goig.

 

 

En l’aparador musical, una de les cares més visibles del Festival Mas i Mas va ser Clarence Bekker. Si existeix algú que no li agradi la veu i el magnetisme d’aquest magnífic artista, que ho digui ara i que calli per sempre! A vegades no fa falta escriure un text llarguíssim per demostrar que una proposta t’ha encantat.

 

 

Del 7 al 15 de setembre estem vivint la 36a edició de La Setmana del Llibre en Català. No hem volgut faltar a la cita d’enguany i hem programat diferents itineraris literaris que han tingut un èxit de participació. Sobre la ‘Ruta per la Barcelona insòlita’, mira què diu la Roser.

 

 

A banda, com és habitual amb les activitats que realitzem posant la mirada a Maria Aurèlia Campmany, els assistents vau sortir encantats.

 

 

I, per si no sabies que amb el club pots descobrir els espais i racons més singulars de Barcelona, aquí tenim l’Ana Isabel perquè t’ho recordi.

 

 

Per acabar amb les opinions d’aquesta setmana, que encara fa bon temps, fem referència a una d’aquelles experiències enoturístiques que pots fer als caps de setmana amb tast de vins, visita guiada i aperitiu inclòs.

 

 

Ara que ja hem tornar al peu del canó, t’animem a opinar! I més ara, que venen un munt de propostes per fer. Fins la setmana que ve!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES