COMPARTEIX

Notícies
16 D’AGOST DEL 2018 per TRESC

Sort en tens de les festes de La Mercè per aixecar-te l’ànim després de la depressió post-estiuenca que t’agafarà al setembre... Love of Lesbian, Els Catarres, Green Valley, Celtas Cortos, La Pegatina o El Kanka! Aquests són només alguns dels grups que del 21 al 24 de setembre desfilaran pels escenaris de La Mercè. Al cartell d’aquesta edició pots trobar-hi gairebé qualsevol estil de música que et passi pel cap. Vinga, llegeix i apunta a l’agenda els concerts que més t’interessin!

 Divendres 21 de setembre

Divendres 21 de setembre

El Parc de la Ciutadella acollirà el concert RAC 105 amb Nil Moliner, Animal, Ramon Mirabet i Buhos dins de ‘La Festa Major de les emissores de ràdio’. A la Plaça Joan Coromines hi trobaràs l’electrònica experimental de Balago en el marc del ‘BAM. Barcelona Acció Musical’, un festival que reuneix talents emergents de la música dance, electrònica, rock o pop de Catalunya i del món. La Banda Municipal de Barcelona oferirà el concert ‘Una mar de Músiques’ a la Plaça Major de Nou Barris i, per donar un toc africà a la nit, Nakany Kanté inundarà el Moll de la Fusta amb el seu afropop i el sextet londinenc Maisha animarà la festa amb el seu afrojazz. 

 Dissabte 22 de setembre

Dissabte 22 de setembre

Dissabte potser és el dia amb més plats forts: el concert de Love of Lesbian a la Platja del Bogatell, on repassaran una discografia plena de cançons brillants; el reggae de Green Valley al Moll de la Fusta on també hi actuarà Dr.Calypso amb el seu concert 'Gira de 30 anys i comiat'; la música simfònica de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb el seu director Kazushi Ono, un dels concerts de música clàssica més esperats de La Mercè; i al Parc Central de Nou Barris i a l'Avinguda Maria Cristina s'hi aplegaran Halldor Mar, Isla Iglú, Sense Sal, Obeses i  el DJ Europa FM Brian Cross amb els concerts Europa FM.

 Diumenge 23 de setembre

Diumenge 23 de setembre

Hem dit que dissabte era el dia amb més plats forts? Doncs potser és diumenge... Valora-ho tu mateix: Celtas Cortos a l'Avinguda Maria Cristina, la barreja de sons llatins i pop de El Kanka al Moll de la Fusta on també hi trobaràs el concert-homenatge a Peret de Sabor de GràciaEls Catarres i Dr.Prats a la Platja del Bogatell, dos dels grups catalans més destacats del panorama musical català; Ferran Palau a la Plaça de Joan Coromines, un jove músic que transmet maduresa i sensibilitat amb el seu folk intimista i a l'Avinguda de la Catedral hi trobaràs Mayte Martín, una de les cantaores que millor representen l'elegància i l'estil depurat del flamenc nascut a Catalunya.  

 Dilluns 24 de setembre

Dilluns 24 de setembre

Creus que encara tindràs forces per seguir després de 3 dies de concerts? Segur que sí! Dilluns podràs gaudir de la mescla de groove, dub, pop, rock i reggae de KOERS al Parc de la Ciutadella; del concert de Vozes 'Música com a eina de transformació social' al Parc Central de Nou Barris, d'una cantada d'havaneres amb Port Bo a la Plaça Reial, del concert de la Big Band de la Jam Session Escola de Música que interpretarà grans èxits del rock, el funk, el jazz, el swing i les músiques actuals; a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm hi trobaràs el pop eclèctic de Hazte Lapón; la cançó d'autor de La Estrella de David i el pop de La Bien Querida, una de les cantants espanyoles que millor canta al desamor.     

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES